Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

κ. Χατζηδάκη..πόσες μελέτες του ΟΟΣΑ υπάρχουν και ποια ισχύει τελικά..;;

H περίφημη μελέτη του ΟΟΣΑ, που συνέταξε ο κ. Χατζηδάκης και οι συνεργάτες του, ...
"OECD Competition Assessment Reviews:  Greece"...

κυκλοφορεί σε δυο (2) εκδόσεις...


Η διαφορές τους αρκετές ...η πιο σημαντική όμως διαφορά είναι ότι η μια έχει 63 σελίδες περισσότερες από την άλλη...
Δείτε..
Θα μου πείτε σιγά την διαφορά...
Δεν είμαι όμως τόσο απλά τα πράγματα..όταν πρόκειται για μια μελέτη που τελικά κανείς δεν ξέρει πως και από ποιους ακριβώς παραγγέλθηκε..

Το μόνο σίγουρο σίγουρο είναι ότι την επικύρωσαν με ΦΕΚ και πήραν μέτρα που δεν άφησαν τίποτα όρθιο..κατά παραγγελία των φίλων και εντολέων επιχειρηματιών και συμφερόντων εταιρειών που κρύβονται πίσω από την τρόικα...

exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.