Τζήμερος : Άντε και σταρ του Σειρινάκη!

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης :
Εάν αυτό είναι πολιτική άποψη, εεε τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη χώρα σε επίπεδο πολιτικής σοβαρότητας.

Και βέβαια αναφέρομαι στον Πρόεδρο του κόμματος (δημιουργία, ξανά!,) Θάνο Τζήμερο, όπου για άλλη μια φορά έκανε το "θαύμα του" με την ανάρτηση που ανέβασε στο facebook, χαρακτήρισε έμμεσα το ζεύγος Βαρουφάκη πορνοστάρ, αυτό καταλάβαμε εμείς με το μυαλό που διαθέτουμε όσο μας έχει απομείνει, γιατί ο συγκεκριμένος κύριος και ο γερμανόφιλος ΚΥΡΙΟΣ Θεοδωράκης προσπαθούν να μας τον κάψουν τον εγκέφαλο τις τελευταίες μέρες. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί διαλέγετε το συγκεκριμένο επιθετικό και προσβλητικό τρόπο. Αυτό λέγεται αντιπολίτευση ???
Λέγαμε κάποτε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πολιτικό ήθος είναι φασίστες κτλ,κτλ και συμφωνούμε απόλυτα, και ρωτάμε εσάς τώρα, εσείς έχετε πολιτικό ήθος ΚΥΡΙΕ Τζήμερε ; σε τι σας βοηθάει αυτή η συμπεριφορά απέναντι σε ένα πολιτικό αντίπαλο σας ;
Και για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί όλα παίζουν ρόλο τούτες τις στιγμές, έχετε κάτι κοινό με το κόμμα του ΚΥΡΙΟΥ Θεωδοράκη και φάνηκε τώρα τις τελευταίες μέρες, κάνετε κοινό φιλογερμανικό αγώνα, πάμε λίγο στο παρελθόν.
Θανος Τζήμερος : 
Το συγκεκριμένο κόμμα (δημιουργία, ξανά!) , προωθήθηκε μετά μανίας από το 2012 από νεοφιλελεύθερα ανθελληνικά συγκροτήματα όπως ο ΣΚΑΙ, ως μια "καλή λύση" και "κάτι καινούριο": Μάλιστα, στις 6 Μαίου του 2012 στις εκλογές πήρε αρκετά υψηλό ποσοστό, κάτι που του έδινε το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να μπει στην επόμενη Βουλή.

Διαβάζοντας τις θέσεις του, προβληματιστήκαμε από την στάση του στο θέμα των Σκοπίων, είναι γνωστή σε όλους άλλωστε για να μην τα ξανά λέμε, τη λαθρομετανάστευση (προτείνει όχι την απέλαση των λαθρομεταναστών, αλλά την δημιουργία "ζωνών εργασίας" για την "απορρόφησή" τους), αυτό θέλει και η Γερμανία, κλπ. Ακόμα και στα οικονομικά θέματα, που υποτίθεται πως είναι το δυνατό τους χαρτί, διακρίνουμε μια ακατάσχετη αρλουμπολογία χωρίς συγκεκριμένες ρεαλιστικές λύσεις, συνδυασμένες βέβαια με μνημονιολαγνεία και άκρατο νεοφιλελευθερισμό. Σταύρος θεωδωράκης : Ο άνθρωπος τον μεγκαλον μέσων. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο ;  Πάμε στα χθεσινά γεγονότα.
Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε η χθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφορικά με το ελληνικό αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την κλιμάκωση του κλίματος με τη Γερμανία.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στο ζήτημα των αποζημιώσεων, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Παρασκευόπουλος είναι υπουργός 45 μέρες και τις τελευταίες δύο μέρες έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις μόνο και μόνο για να δηλώσει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη γερμανική περιουσία στην Αθήνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως είναι ο κ. Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να σας πω και κάτι πιο σκληρό. Διαρρέουν από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε. Φαντάζομαι ότι ο κ. Παρασκευόπουλος γνωρίζει τι είναι το ινστιτούτο Γκαίτε και τι έχει προσφέρει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι δηλώσεις, όπως και οι διαρροές, είναι ντροπή και θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον ελληνικό λαό». Εντύπωση προκαλεί η στάση του κ .Θεοδωράκη, καθώς προεκλογικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, τόνιζε χαρακτηριστικά: Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μας. Στις γερμανικές αποζημιώσεις γίνεται ένα μεγάλο παιχνίδι. Πολύ φασαρία για το τίποτα είστε κύριοι, φωτοβολίδες πετάτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πάτε στο μηδέν πολιτικά ο κόσμος ξύπνησε δεν ξέρω αν θα έχουμε αποτέλεσμα μέσα απ όλη αυτήν την διαπραγμάτευση Ελλάδος - Ευρωπογερμανίας αλλά το σίγουρο είναι ότι επιτέλους γίνονται ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, αυτό που κάνετε δεν λέγετε αντιπολίτευση αλλά βλακεία στον εγκέφαλο με το να υβρίζεις χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο έναν πολιτικό παράγοντα, θα γραφτείτε στο πάνθεον τις πολιτικής ανυπαρξίας.

ΥΓ 
Αν θέλετε να σωθείτε σοβαρευτείτε   


Σχόλια