Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Εμετικό σχόλιο .. Ο φασισμός είναι εδώ, με την ευγενική χορηγία της διαπλοκής.

olympiada

Διαβάστε αυτό το παραλήρημα, γραμμένο από τα χέρια ενός γερμανόδουλου, ανελλήνιστου κτήνους.

Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε λαμόγιο από τα σαπρόφυτα που ευδοκίμησαν την μεγάλη εποχή της «πολιτιστικής επανάστασης» του Σημίτη....μιας αποχαυνωμένης κοινωνίας.

Υπάρχει όμως μία σοβαρότατη αρθρογραφία που θέλει αυτός ο "κύριος" να είναι βουλευτής κοινοβουλίου.... Διαβάστε σχετικά:

Πιο… Ψαριανός πεθαίνεις!

Ποιος είναι ο Γρ… Λάθος! Ο Λουκάς Σιδηρόπουλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.