Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Ο Τσίπρας βλέπει Πούτιν στις 8 Απριλίου..

Συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει στις 8 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας..

Το ραντεβού σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κλείστηκε μετά από κινήσεις....
των Ελλήνων αξιωματούχων ενώ ανάλογες κινήσεις γίνονται για να κλειστεί και επίσκεψη στο Πεκίνο. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει προσκληθεί στη Μόσχα με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από τη νίκη των Συμμάχων επί της χιτλερικής Γερμανίας.
Χθες έγινε γνωστό ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της Άνκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το Βερολίνο για συνάντηση μαζί της στις 23 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.