53 ΔΙΣ. ΠΗΡΕ Η ΜΕΡΚΕΛ! Από τα γερμανικά προϊόντα που αγόρασαν οι χρεοκοπημένοι και τεμπέληδες Έλληνες…

Πέρα από τα δισεκατομμύρια που έχει πάρει για τα υποβρύχια που γέρνουν, τα Leopard κ.λπ. κ.λπ.
Α λα καρτ αντιμετωπίζει την Ελλάδα ο… αδιάφθορος γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε. Όλα τα χρόνια πριν μας βάλουν τον…
ζουρλομανδύα των Μνημονίων η Ελλάδα ήταν καλή και όσο τους κάναμε τη χάρη να αγοράζουμε τα υποβρύχιά τους μας είχαν στα ώπα ώπα.
Με το μαχαίρι στον λαιμό απαιτούσε η κυρία Μέρκελ από τον Κώστα Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός, να παραλάβει το υποβρύχιο που έγερνε. Αλλά και τα Leopard και ένα σωρό άλλα εξοπλιστικά προγράμματα. Όπως η κότα με το χρυσό αυγό ήταν η Ελλάδα και για τη Ζήμενς τους, που από το 1952 κέρδιζε και συνεχίζει να κερδίζει αμύθητα ποσά λαδώνοντας κόμματα και πρωτοκλασάτους υπουργούς, γαλάζιους και πράσινους. Και όταν ο Εισαγγελέας ακούμπησε τους διαφθορείς -Χριστοφοράκο, Σίκατσεκ και ΣΙΑ-, τους φυγάδευσαν στη Γερμανία και αρνούνται να τους παραδώσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δικαστούν, γιατί φοβούνται ότι μπορεί να ανοίξουν το στόμα τους…
Όταν τελείωσαν όμως τα λεφτά, η Ελλάδα έγινε η διεφθαρμένη χώρα της ΕΕ και Σόιμπλε – Μέρκελ την έστησαν στον τοίχο και την εκβιάζουν με έξοδο από το ευρώ, που το χρησιμοποιούν ως… παιχνιδάκι τους, απειλώντας τον ελληνικό λαό με αργό θάνατο!
Είναι χρήσιμος και αναγκαίος, όμως, ένας ξεκάθαρος λογαριασμός για το ποιος είναι ο κερδισμένος από τη σχέση αυτή, ώστε να ξέρει ο καθένας, μέσα και έξω από την Ελλάδα, πώς χρησιμοποιεί η Γερμανία τη δύναμή της για να πλουτίζει, ενώ άλλοι λαοί πεινάνε και ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ.
Ψάξαμε να βρούμε πόσα χρήματα δίνει η Ελλάδα για εισαγωγές από τη Γερμανία αλλά και ποια είναι η αξία των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία. Πολύ αποκαλυπτικά είναι τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως προκύπτει από τον παρακάτω πίνακα του Εμπορικού Ισοζυγίου Ελλάδας – Γερμανίας που δημοσιεύουμε. Οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων από το 2003 μέχρι και το 2013 ήταν 21,287 δισεκατομμύρια ευρώ και οι εισαγωγές από τη Γερμανία ήταν 52,704 δισεκατομμύρια ευρώ, ήτοι η διαφορά υπέρ της Γερμανίας είναι 31,417 δισεκατομμύρια ευρώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ελληνικός λαός, αγοράζοντας γερμανικά προϊόντα, δουλεύει για να έχουν δουλειά οι γερμανοί εργαζόμενοι. Μια σωστή κυβέρνηση θα απαιτούσε από την κάθε κυρία Μέρκελ να είναι ισοσκελισμένο το εμπορικό ισοζύγιο ανάμεσα στις δύο χώρες. Δηλαδή, οι αγορές ελληνικών προϊόντων να είναι ίσης αξίας. Εν προκειμένω, μας χρωστάτε, κύριε Σόιμπλε, αγορά ελληνικών προϊόντων αξίας 31,417 δισ. ευρώ.
Πήραν και 360 εκατ. ευρώ από τόκους
Την ώρα που μας λέει ο κ. Σόιμπλε ότι μας ταΐζουν και ζούμε χάρις στα λεφτά τους αποκαλύπτεται ότι τίποτε δεν μας χαρίζουν, αντίθετα από τη φτωχή Ελλαδίτσα κερδίζουν ένα σκασμό λεφτά και από πάνω μας βρίζουν. Το Γερμανικό Δημόσιο έχει εισπράξει από το 2010 βάσει δικών τους στοιχείων 360 εκατ. ευρώ σε τόκους από τη ληστρική δανειακή σύμβαση. Και το επιβεβαιώνει η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών σε ερώτηση που υπεβλήθη στην Μπούντεσταγκ εκ μέρους της ΚΟ του αριστερού κόμματος Ντι Λίνκε. Οι πληρωμές αυτές έγιναν μεταξύ 2010 και 2014 ενώ θα καταβάλλονται 20 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα χρόνια. Να σημειώσουμε ότι και οι άλλες δανείστριες χώρες κερδίζουν λεφτά από την Ελλάδα.
Η Αυστρία εισέπραξε 100 εκατ. ευρώ για τόκους.
olympiada

Σχόλια