Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Ο Γερμανοτσολιάς Σούλτς πληρωνόταν για συμμετοχή σε επιτροπές της Ε.Ε... 365 μέρες το χρόνο!!!!!


Τα οικονομικά θέματα του Martin Schulz δεν είναι και τόσο λαμπερά... 

Δημοσιογραφική έρευνα από το πρόγραμμα " Report Mainz" που μεταδόθηκε από το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι  ADR στις 29 του Απρίλη 2014 αποκάλυψε ότι, οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν € 304 την ημέρα, εφόσον συμμετέχουν, ή τουλάχιστον έχουν καταχωρηθεί στην Ολομέλεια και σε συνεδριάσεις επιτροπών. Ωστόσο, ο Martin Schulz
πληρωνόταν 365 ημέρες το χρόνο, ανεξάρτητα από το πού ήταν και τι έκανε- προεδρεύων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο, πέρναγε ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο με την οικογένειά του ή παρευρίσκετο σε συνεδρίαση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. 
Μιλάμε στην ουσία για περίπου 110.000 ευρώ το χρόνο χωρίς τους φόρους. 
Το βασικό σημείο που πρέπει να εκφραστεί είναι ότι είναι ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας Schulz καταγγελίες και ψηφίσματα για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχεδόν δεν ακούστηκαν, και το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι, σε γενικές γραμμές, καταγγελίες για την Γερμανία απορρίφθηκαν. 
Αντ 'αυτού, ο Schulz εξέφρασε μεροληπτικές δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε άλλες χώρες, στην πραγματικότητα δείχνει διπλά μέτρα και σταθμά και μια κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των άλλων χωρών .....

exomatiakaivlepo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.