Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Τσίπρας : Επιτυχίες στη σύνοδο.. και 2 δις Ευρω εντός του 2015 για καταπολέμηση της ανεργίας..

- email Χαρδουβελη τέλος.
– Η γερμανια αποδέχθηκε την συμφωνία της 20ης Φλεβάρη
– Αποστολές στην Αθηνα μονο για την συγκεντρωση τεχνικών πληροφοριών
– δύσκολη η διαδικασία, υπήρχαν προβλήματα
– Ήταν σκληρή η διαπραγμάτευση
– Συζητάμε αλλα ταυτόχρονα νομοθετούμε. Κυβερνάμε δηλαδή.
– Επιβεβαιώθηκε στο ανώτατο επιπεδο οτι στην Ελλάδα υπάρχει ανθρωπιστική κρίση και ειναι χρεος κυβερνησης και ΕΕ να την αντιμετωπίσει.
-Οι μεταρρυθμίσεις ειναι για να επουλωθούν οι πληγές και οχι να βαθύνουν.

Αυτή ήταν η απόφαση που επικύρωσε και ο Γιουνκερ με την δική του συνεντευξη. 2 δις για την Ελλάδα, εντός του 2015, για την καταπολέμηση της ανεργιας και την πραγματική ανάσχεση της. Είναι ένας θετικός απολογισμός
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.