Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΤΩΡΑ : SUPER PUMA επιχειρούν σε προσάραξη πλοιού

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του polemikiaeroporiahaf,  SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από την Ελευσίνα στις 04:35 τα ξημερώματα και διέσωσε στις 05:45 π.μ ένα μέλος πληρώματος πλοίου "Good Faith", σημαίας Κύπρου με πλήρωμα 22 άτομα που προσάραξε στο ΒΔ άκρο της Άνδρου.


Το ελικόπτερο SUPER PUMA επέστρεψε στην 112 Πτέρυγα μάχης στις 06:55 π.μ. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των υπολοίπων ναυαγών από το super puma του A/N της Λήμνου.

Το super puma της Λήμνου διέσωσε άλλα 10 άτομα από το πλήρωμα του "Good Faith" στις 08:30 π.μ και κατευθύνεται στο ελικοδρόμιο της Άνδρου.

Το φορτηγό πλοίο Good Faith προσάραξε στις 2:00 τα ξημερώματα στις βόρειες ακτές της Άνδρου. Το πλοίο παρουσίασε εισροή υδάτων.

Το πλοίο, με σημαία Κύπρου, έχει 22 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 21 Φιλιππινέζοι ναυτικοί και ένας Ρουμάνος και είναι κενό φορτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.