Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσωρινή διακοπή στο Eurogroup!

Όπως μεταδίδει το δικτυο Bloomberg, επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους, η συνεδρίαση του Eurogroup διεκόπη προσωρινά! Είχε προηγηθεί
non paper της κυβέρνησης που αποκάλυπτε εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις επειδή οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ζητούσαν παραμονή στο μνημόνιο.
Πλέον γινεται λόγος οχι μονο για ενα έκτακτο Eurogroup μέσα στην εβδομάδα , αλλά και για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών! 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.