Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ..

Αίσχος και ντροπή για την Ελληνική Κύπρο του Ανανστασιάδη.
Γνωρίζετε γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε αυτήν την κατάσταση;;

Ο Προδρόμου του Ανανστασιάδη,
μας το είπε θρασύτατα, ανθελληνικά και προδοτικά για όλον τον  Ελληνισμό.                                            
Επειδή,  είπε ο άθλιος,  ο Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή.  
Που δεν έχει αντιληφθεί, ότι όχι μία υπόδουλη Ελλάδα ως την επιθυμεί ο άθλιος Προδρόμου, αλλά μία ελεύθερη, είναι εγγύηση για την Κύπρο.
Και συμβούλευε θρασύτατα την Ελλάδα να δεχθεί τους όρους του εκβιαστή της Κύπρου (σε συνεργία τότε με τον υποκριτή νεοταξικό σούπερ –νεοφιλελεύθερο υπηρέτη των νεοναζί  Αναστασιάδη) υπηρέτη και αυτού της Μέρκελ,   του Ντάισεμπλουμ.
Προκαλώντας την τουλάχιστον πικρία της Ελλάδας με όλα τα επακόλουθα.
Τέτοια αθλιότητα.
Αν και ο άθλιος ανθέλληνας Προδρόμου, γνωρίζει καλά παρά τα όσα λέει, τι συνέβη στην Ελλάδα (που καταστράφηκε πλήρως μαζί με την Κύπρο με το προδοτικό PSI του διορισμένου πράκτορα Παπαδήμιου), επισυνάπτω τα κατωτέρω σχετικά.
Για να αντιληφθούν όλοι στην Κύπρο την κατάντια του Ανανιακού ανθέλληνα Ανανστασιάδη.

Έβρης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.