Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα είναι μέρα χαράς..

Σήμερα είναι μέρα χαράς. 
Που την έδωσε στον Ελληνικό λαό η Ελληνική του Εθνική κυβέρνηση.
Και ιδιαίτερα ο Γίανης Βαρουφάκης.
Μπράβο στον Καθηγητή Βαρουφάκη που τίμησε το όνομα του Έλληνα στη μάχη που έδωσε για τη συμφωνία.  Που ο Kρούγκμαν (όχι η Σπυράκη, πολλή σημασία της δώσαμε της …..) την χαρακτήρισε:
«Δελφική Πορεία».  Και όποιος ειλικρινής  καταλάβει,  κατάλαβε. Για τους άλλους  αηδία.
Χαράς όχι γιατί ανακτήσαμε την αξιοπρέπεια μας. Οι Έλληνες δεν έπαψαν  ποτέ να είναι αξιοπρεπείς.  
Χιλιάδες  Έλληνες από αξιοπρέπεια αυτοκτόνησαν.
Μέρα χαράς γιατί ανέτειλε η ελπίδα. Και γιατί ο Ελληνισμός είναι και πάλιν ελεύθερος από τους  ξένους και τους εγχώριους Σαμαράδες  υπηρέτες τους.
Και μέρα είναι περιφρόνησης τους καθώς  και των Καραγκούνηδων,  Σπυράκηδων τους κτλ.
Ακόμα και του απογοητευτικού Κουμουτσάκου.
Είναι ημέρα χαράς διασκέδασης και γέλιου. Που και να μην θέλετε να γελάσετε δεν θα το αποφύγετε ακούγοντας πρώτα πριν από τα παλιά τα Ελληνικά, το κατωτέρω ξένο τραγούδι
Ζήτω η Ελλάδα μας. Ζήτω η Εθνική μας κυβέρνηση. 
Ευριπίδης Μπίλλης
The Laughing Policeman - Charles Jolly / Penrose


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.