ΤΟΥΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ.. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Θυμάστε που ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι δεν έθετε θέμα αρχηγού της  ΝΔ, γιατί όπως είπε πιθανότατα θα ξανακυβερνούσαν  με τον Σαμαρά;
Δείτε και ανωτέρω τον λόγο.
Συντόμευσαν τον χρόνο του προγράμματος από έξι σε δύο μήνες,
για να μην έχει χρόνο να αντιδράσει η νέα Ελληνική και όχι κατοχική κυβέρνηση,  και να προκαλέσουν έτσι, ως άθλια και προδοτικά νόμιζαν,  ασφυξία στην νέα κυβέρνηση.  Και να μας ξανάρθει ως άθλιος «σωτήρας», ο Αντωνάκης με την Μέρκελ του.  Αυτός που βλέπετε.

Ο Πρωθυπουργός,  ο κ. Τσίπρας,  τον άλλον τον ανωτέρω  εφιάλτη ξεχάστε τον, τον ξέγραψαν ήδη και οι αφέντες του,  ήταν ευγενής και κατηγόρησε μόνον τον Αντωνάκη.
Σίγουρα όμως ο Αντωνάκης δεν θα έκανε τίποτε χωρίς έγκριση της «μαμάκας» του Μέρκελ.
Τώρα ποιανού κυρίως η ιδέα ήταν, είναι άγνωστο.
Είναι επίσης προφανές, ότι  την ιδέα αυτήν, την αποδέχθηκαν και μετείχαν εγκληματικά σε αυτήν:
Η Μέρκελ, ο Γούνκερ και ο Σουλτς.  Και αυτή η ντροπή για την ΕΕ, αυτός υπερεγκληματίας οικονομικός δολοφόνος, αυτός ο γελοίος  γεωπόνος- χοιροτρόφος Μπλουμ Μπλουμ του Γιουρογκρουπ.
Αυτός που θυμίζω,  κατέκλεψε άθλια τα χρήματα των καταθετών στις τράπεζες της Κύπρου και απειλούσε για ένα διάστημα να κάνει το ίδιο, ο ηλίθιος, σε όλη την Ευρώπη.  
Προηγουμένως θυμίζω φρόντισε επιπλέον ο Αντωνάκης, να αφήσει τελείως άδεια  τα κρατικά ταμεία (εξοφλώντας άμεσα κάθε υποχρέωση του κράτους που μπορούσε να γίνει μετά τις εκλογές προγραμματισμένα) για να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στη νέα Κυβέρνηση ο εγκληματίας αυτός.
Η ιστορία ήδη τον κατέγραψε ως τον χειρότερο μη πρωθυπουργό που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.
Κατά πολύ χειρότερος και από τους  πρωθυπουργούς της προηγούμενης από την παρούσα, της Γερμανικής  Χιτλερικής κατοχής. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι τότε κατοχικοί πρωθυπουργοί ενδιαφερόντουσαν για την επιβίωση του Ελληνισμού στα 4 περίπου χρόνια που διήρκεσε.  
Ενώ ο «πατριώτης» Αντωνάκης, με τη συμπαράσταση του κομπάρσου Βενιζέλου, και με διαταγές της νεοναζί Μέρκελ, εξόντωνε αμείλικτα και εγκληματικά τον Ελληνισμό στα πέντε ολόκληρα χρόνια της νέας κατοχής της Ελλάδας από τους νεοναζί.
Ευριπίδης Μπίλλης

 

Σχόλια