Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Κουίκ: Είμαστε πρωταγωνιστές στις κορυφαίες επιλογές για την πατρίδα

Ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας σε κορυφαίες αποφάσεις της πατρίδας μας.

Στις 29 Δεκεμβρίου οι 12 ΑΝΕΛ Βουλευτές δεν «κούμπωσαν» τους 180 και οδήγησαν την Ελλάδα στις εκλογές που έδωσαν τέλος σε μία σκληρή μνημονιακή εποχή.
Στις 26 Ιανουαρίου οι ΑΝΕΛ με αποφασιστικότητα μερίμνησαν ώστε η πατρίδα να έχει κυβέρνηση στον πιο άμεσο χρόνο. Λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες.
Στις 18 Φεβρουαρίου, οι ΑΝΕΛ απέδωσαν νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας στη χώρα. Στήριξαν, με τα δεδομένα που θέλαμε και θέσαμε, πρώτοι την επιλογή του προσώπου που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και τον ψηφίζουμε σήμερα, με έντονη την προσήλωσή μας στην ομοψυχία και την ενότητα που θέλει ο ελληνικός λαός, με νωπή την εκλογική εντολή του
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε και αποδεικνύουμε ότι πρωταγωνιστούμε στις κορυφαίες επιλογές για την πατρίδα, σε μια κυβέρνηση κοινωνικής και εθνικής σωτηρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.