Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Και τωρα… ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Μετά την 4μηνη παράταση της δανειακής που κατάφερε να εξασφαλίσει η ελληνική κυβέρνηση στο χθεσινό Eurogroup ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να ανασκουμπωθεί εφαρμόζοντας αυτά που ζητά ο ελληνικός λαός και τα οποία είναι α π α ρ α ί τ η τ α για να βγει πραγματικά η Πατρίδα μας από την κρίση
α) Άμεση απομάκρυνση του υπόδικου Γεωργίου από τη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ


β) Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκαμε σε καθεστώς μνημονίων
γ) Σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το χρέος. Θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει παλαιότερα επί Παπανδρέου πρόταση η οποία απορρίφθηκε με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
δ) Ενεργοποίηση του Βασικού Μετόχου
ε) Απαίτηση αποπληρωμής των χρεών των μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεργολάβων
στ) Απαίτηση να πληρώσουν τους φόρους τους ξένες εταιρείες που ενεργούν στη χώρα, χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση. Να θυμηθούμε το παράδειγμα της Hochtief, όπου η κυβέρνηση Σαμαρά της » χάρισε» … μεγαλόψυχα τα 500 εκ Φ.Π.Α. που χρωστούσε
ζ) Να αξιοποιηθούν στο μέγιστο η λίστα Λαγκάρντ και κάθε λίστα φοροφυγάδων
η) Γερμανικές αποζημιώσεις

Υπάρχουν τόσα ακόμη που ενδεχομένως θα ανακούφιζαν τη δίψα για δικαιοσύνη που έχει ο ελληνικός λαός.
Ξέρουμε ότι θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία…
 Περιμένουμε με ανυπομονησία
Φ. Ασημακόπουλος

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.