Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Οι ηλίθιοι απάτριδες..γερμανοτσολιάδες...

Ζητά ο νεοναζί Σόιμπλε  συμπλήρωση του προγράμματος.  
-    Δηλαδή εφαρμογή των όρων του email που αποδέχθηκε ο γερμανοτσολιάς Αντωνάκης.
-    Και νόμισε  ο «αγαπητικός» της Μέρκελ,  ο εφιάλτης του Ελληνισμού, ότι τελείωνε όπως το είχε σχεδιάσει με τους νεοναζί του, η αριστερή παρένθεση

-    Και βγήκε βιαστικά ο προφανώς και ο «έξυπνος»  Αντωνάκης, να κάνει πριν από λίγο  δηλώσεις.
 -    Και κάλεσε τον Βενιζέλο και ποτάμι, να συνεργαστούν για την «ευρωπαϊκή πορεία»  της Ελλάδας, όπως είπε ο γερμανοτσολιάς.
-    Πορεία  της Ελλάδας όπως αυτός ο άθλιος  εννοεί.
-    Δηλαδή την υποδούλωση και την καταστροφή της Ελλάδας.
-    Και έξυπνοι περισσότερο από τον «πατριώτη»   Αντωνάκη.
-    Ο μεν Βενιζέλος του είπε να περιμένουν την ενημέρωση της κυβέρνησης.
-    Το δε Ποτάμι  αρνήθηκε τη συνεννόηση με τον σεσημασμένο γερμανοτσολιά και τον απέπεμψε.
-    Αμ και εκείνος ο πρακτορίσκος των νεοναζί και χαντός (δηλαδή υπερ-ηλίθιος)   υπουργός  Οικονομικών της Κύπρου με το tweet του;; . Ντροπή και αίσχος για την Ελληνική Κύπρο ο φασίστας αυτός, Μακαριώτατε.
-    Που ο βλάκας αντί να «βκάλει τη φάουσα», όπως λένε στην Κύπρο, τουετάρει νεοναζιστικά
Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός Αντωνάκη, συνασπισμένος πίσω από  Εθνική του κυβέρνηση  λέει ΟΧΙ στο νεοναζιστικό σου φασισμό και στη μειοδοσία σου.

Ερώτημα:
-    Ακόμα θα τον λιβανίζει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και η ΝΔ τον «πατριώτη»,  για έρθουν λένε οι ηλίθιοι στην εξουσία μετά την «αριστερή παρένθεση» που τους έταξε  ο  γερμανοτσολιάς  Αντωνάκης;;
Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.