Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Παρακαλοῦμεν κ. Π.τ.Δ, «πρεσβεύσατε» τῷ κ. Σαρκόζει ..

..ὑπὲρ ἡμῶν τῶν εξαθλιωθέντων Ελλήνων ….μήν μς «ζαλίζει» λλο ….ο *ἀνελεήμων!
….ὕπαγε  ὀπίσω μου «Διατανέ».

ΦΩΤΟ – Φαίνεται να λέει ….Α! όλα κι όλα κ. Σαρκοζί, εγώ ανήκω στην «Λαϊκή» Δεξιά.
*«Πληρώστε τα χρέη σας» λέει στους Έλληνες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί !
«Ο Τσίπρας δεν έχει καμία πιθανότητα να πετύχει ως πρωθυπουργός της Ελλάδας», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και νυν ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς Νικολά Σαρκοζί.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο «Europe 1», υποστήριξε ότι, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει στα νέα του καθήκοντα. Μάλιστα, απευθυνόμενος στους Έλληνες έδωσε και την ακόλουθη συμβουλή : «Πρέπει να πληρώσετε τα χρέη σας», είπε ο πρώην ένοικος των Ηλυσίων. Εξέφρασε, πάντως, και την επιθυμία να υπάρξουν αλλαγές σε ότι αφορά την λειτουργία της Ευρώπης.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.