Από καιρό ο νεοταξικός υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδειχνε τη μεγάλη του «εξυπνάδα»

Από καιρό ο εικονιζόμενος νεοταξικός υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδειχνε τη μεγάλη του«εξυπνάδα».
Πριν λίγο καιρό έλεγε προδοτικά και στην ουσία ότι του αρέσει το μνημόνιο τη Κύπρου  που την υποδούλωσε και η τρόικα του που κυβερνά ουσιαστικά την Κύπρο.
Την  μεγάλη του όμως «εξυπνάδα»....
 την έκανε χθες στο Γιουρογκρούπ.
Αντί  να σιωπήσει και να περιμένει να κερδίσει πρώτα η Ελλάδα και μετά, με το τετελεσμένο,  να διεκδικήσει και η Κύπρος, έλαβε ο «έξυπνος» με πατέντα τον λόγο και είπε προκαταβολικά, ότι έχει και αυτός τρόικα και ότι γίνει για την Ελλάδα θα πρέπει να γίνει και στην Κύπρο.
Και εμπόδισε έτσι ο «έξυπνος»  και με υπαιτιότητα του,  την προς το παρόν λήψη απόφαση  για την Ελλάδα.
Δεν ξέρω αν το έκανε από «εξυπνάδα» , που είναι εξακριβωμένη η του νεοταξικού αυτού, ή αν τον έκανε, το πιθανότερο,  μετά από  συνεννόηση πριν του  Ανανστασιάδη, με τον φίλο του και συν-προδότη του Σαμαρά.
Άλλη μία ντροπή και πιθανή ανθελληνική προδοσία για τον Ανανστασιάδη, γιατί προφανώς ο Χάρης του  δεν θα έκανε χωρίς και την έγκριση του την ανθελληνική  παρέμβαση που έκανε.
Και η μόνη λύση, για αγαθές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά και για το καλό της Κύπρου, , είναι η  αποπομπή του «έξυπνου» Χάρη Γεωργιάδη, που ως γνωστόν πιέζει και για δήμευση της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων της Κύπρου.
Ο «έξυπνος» νεοταξικός.
Ευριπίδης  Μπίλλης

Σχόλια