Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας: Χρειαζόμαστε χρόνο, όχι χρήματα...

«Δεν θέλουμε νέα δανειακή βοήθεια», τονίζει προς το Stern ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με την προδημοσίευση της συνέντευξης, η οποία θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος του γερμανικού περιοδικού την ερχόμενη Πέμπτη.
Ενόψει του αυριανού Eurogroup ο έλληνας πρωθυπουργός δηλώνει ανοιχτός στο διάλογο ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος.
«Είμαι υπέρ μια λύσης κατά την οποία θα κερδίζουν οι πάντες. Μιας λύσης win - win. Θέλω να σώσω την Ελλάδα από μια τραγωδία και να διαφυλάξω την Ευρώπη από τον διχασμό» δηλώνει χαρακτηριστικά.
«Άλλη χώρα η Ελλάδα σε έξι μήνες»
«Είμαι υπέρ μια λύσης κατά την οποία θα κερδίζουν οι πάντες. Μιας λύσης win - win. Θέλω να σώσω την Ελλάδα από μια τραγωδία και να διαφυλάξω την Ευρώπη από τον διχασμό»
«Αναμένω δύσκολες διαπραγματεύσεις τη Δευτέρα. Ωστόσο είμαι αρκετά αισιόδοξος», όπως λέει, προσθέτοντας ότι «αντλώ τη δύναμή μου από τη στήριξη του λαού».
Μετά την μαραθώνια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε: «Αντί για χρήματα χρειαζόμαστε χρόνο, για να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για τις μεταρρυθμίσεις. Σας υπόσχομαι: σε έξι μήνες η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα"».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο τέλος Φεβρουαρίου λήγει το τρέχον πρόγραμμα βοήθειας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές, τότε η Ελλάδα θα βρισκόταν στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.