Ελλάδα – Γερμανία… Η ώρα της Μεγάλης Μάχης έφτασε! Η Διαταγή της Μέρκελ στην ΕΕ! Ρωσία: Παρούσα και έτοιμη για Βοήθεια…


Έφτασε η Ώρα της Μεγάλης Μάχης Ελλάδας-Γερμανίας! Διαταγή Μέρκελ προς ΕΕ «Η Συμμορφώστε τους με τους κανόνες της ΕΕ ή Τελειώστε τους»… Ρωσια, Δηλώνει Παρών και έτοιμη για Βοήθεια!
Έφτασε η Μεγάλη ωρα για την Ελλαδα μας, να δωσει την Μεγαλυτερη Μαχη εναντια στην Γερμανικη πολιτικη! Η Γερμανια αφου περιμενε μερικες μερες να δει τις προθεσεις της Νεοεκλεγεισας Κυβερνησης του Συριζα,
αποφάσισε σε αμεση και σκληρη αντεπιθεση, εναντιον των ελληνικων θεσεων,απορρίπτοντας σχεδον όλες τις Ελληνικες προτασεις Λεγοντας μας ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ NEIN (ΟΧΙ).
Στην αρχη,η Γερμανη αιφνιδιαστηκαν με το αποτελεσμα τον εκλογον στην Ελλαδα! Μετα ειδαν χιλιαδες Ισπανους στους δρομους της Μαδριτης να διαμαρτύρονται για την λιτοτητα,να ζητουν την Αλλαγη και στην πατριδα τους,και να πανηγυρίζουν για την νικη του Συριζα! Το ενα Σοκ μετα το αλλο χτυπουσε την Μερκελ, μετα και την ανοιχτη καταδικη στα μετρα λιτοτητας που εφαρμοζουν στην Ελλαδα και απο τον Αμερικανο Προεδρο Μπαρακ Ομπαμα!
Το κερασακι στην τουρτα ηρθε απο την Ρωσια,που προσφερθηκε για άμεση οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας με το ποσό των 11 δισ! Κανοντας του Γερμανους εξαλλους!

Τις πρωτες μερες Νικης του Συριζα,και αφου ακολουθησε η περιπετειωδης συναντηση Βαρουφακη-Ντάισελμπλουμ, με τον πρώτο να δηλωνη οτι η τροικα στην Ελλαδα ειναι παρελθον! Μεγαλα ξενα ΜΜΕ εξεφραζαν των θαυμασμο τους προς το προσωπο του Γιαννη Βαρουφακη, γραφοντας οτι εχει καταφερει να απομονώσει την Γερμανια!
Βλεποντας την Κατασταση να ξεφεύγει επικίνδυνα η Ανγκελα Μερκελ και Σοιμπλε,αποφαση σαν σε γενικη επιθεση,
θελοντας να δείξουν ποιος κανει κουμαντο στην ΕΕ! Συμμάχους σε αυτην την προσπαθεια η Μερκελ εχει Σαμαρα-Βενιζελο,ο πρωτος εσπευσε να ζητηση και Συγνωμη στον Ντάισελμπλουμ, για την συμπεριφορα της Κυβερνησης του Συριζα,προς το προσωπο του! Σαμαρας,Βενιζελος,Αδωνις, ζητουν απο τις πρωτες κιολας μερες πιο σκληρη αντιμετωπιση της Μερκελ προς τον Συριζα, Φοβοντουσαν για τις Σκανδαλώδης Αποκαλυψεις που θα βγουν στην φορα επι Κυβερνησεως τους. Για τον ιδιο λογο και ο Ισπανος Πρωθυπουργος Ραχοι, σε επικοινωνια με την Μερκελ της λεει!<> Ετσι Εσκασε και η Βομβα του Reuters για δήθεν διαρροη των Αρνητικων Προθεσεων τον Γερμανων να που σε ολα NEIN (ΟΧΙ) στην Ελληνικη Κυβερνηση!

Δυστυχως ολες η θεσεις και βαρύνουσα ποστα στους κολπους της ΕΕ,οπως πχ ειναι «Προεδρος ΕΕ Γιούνκερ, Προεδρος Ευρωκοινοβουλιου Σουλτς, Προεδρος Γιουρογκρουπ (Eurogroup) Ντάισελμπλουμ, ειναι υπο τον ελεγχο της Μερκελ,με σαφες εντολες<< Η Συμορφωστε τους με τους κανονες της ΕΕ ,η Τελειωστε τους".
Υπάρχει λύση Σωτηρίας?!
Ναι υπαρχει,και αυτη ακουγεται στο Ονομα Ρωσια! Σε αποκλειστικη ειδηση σε Άρθρο μου στις 19 Ιανουαριου με τιτλο-Ανοιχτή Στήριξη της Ρωσίας στον ΣΥΡΙΖΑ με Οικονομική Βοήθεια! Άμεση Αντίδραση ΕΕ-ΗΠΑ! Τώρα τα Γυρίζουν, Δεν Υπάρχει το Ενδεχόμενο GREXIT για την Ελλάδα! Ειχα αποκαλυψει τα εξης (που τωρα αλλα ΜΜΕ,βγαζουν σαν Δικια τους Ειδηση, μονο που αργησαν κατι Μερες!) Συμφωνα με καποια σεναρια υπηρχαν εδω και καιρο μυστικες επαφες στελεχών του συριζα, με ρωσους αξιωματουχους, στις συζητησης και επαφες που εγινα απο τις δυο πλευρες, φαίνεται οτι ο συριζα εξασφαλισε μεγαλη ρωσικη οικονομικη βοηθεια (γυρω στα 11 δις) ωστε να εφαρμόσουν το προγραμμα τους, και την απεμπλοκη απο το μνημονιο σε περιπτωση που γινουν κυβερνηση! Ομως ολα αυτα ειναι σεναρια,που με την πραγματικοτητα απεχουν πολυ! Αργα η γρηγορα θα μαθουμε! η 25 Ιανουαριου πλησιάζει!
Την Ρωσική βοήθεια στην Ελλάδα είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov με τη συνέντευξη του στο CNBC μετά την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης με βετο, στο να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση νέες κυρώσεις στη Ρωσία. Οι εξελίξεις φαίνεται πώς έτρεξαν και η Ρωσία δηλώνει πλέον έτοιμη να συνδράμει οικονομικά την Ελλάδα. Αυτό είναι άλλωστε που έχει προκαλέσει πανικό τόσο στην Ευρώπη, με τη Γερμανία να δηλώνει πώς η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει χρήματα από τη Ρωσία, όσο και στις ΗΠΑ, οι οποίες σπεύδουν να στείλουν επιτροπή στη χώρα μας για να διερευνήσουν τα περιθώρια οικονομικής συνεργασίας.
Αν επιλεξουμε την συμπορευση μας με την Ρωσια,ο δρομος μας δεν θα ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα, θα πρεπει να γνωριζουμε οτι θα ερθουμε σε αντιπαραθεση με της ΗΠΑ! Αυτο καποτε θα γινοταν, αργα η γρηγορα θα επρεπε να διαλεξουμε με ποιους ειμαστε! Το μονο που μενει ειναι να πειστεί και ο Υπουργος Οικονομικον Γιαννης Βαρουφακης,
που ειναι ο μονος στην Κυβερνηση που φερνει αντιρρησεις, σε μια συμπορευση της Ελλαδας με την Ρωσια! Και ειναι δικαιολογημενες η ενστασης του, ο ανθρωπος δουλευε για χρονια στις ΗΠΑ,βλεπει με αλλο ματι τα πραγματα!

Υπερ της κινησης αυτης, ειναι ο Υπουργος Αμυνας Πανος Καμμενος! Εχοντας εξασφαλισει απο τον Ρωσο ομολογο του, Βοηθεια προς την Ελλαδα με τα πιο συγχρονα Ρωσικα οπλα, σε τιμες ιδιαιτερα χαμηλες κατω του κοστους,και αποπληρωμη που ξεπερναει την 20ετια! Το προβλημα ειναι να αντεξη της πολυ δυσκολες στιγμες που ερχονται η Ελληνες,
και μην σπασουν! Το ίδιο ισχύει και για την Κυβερνηση Τσιπρα, θα πρεπει να γνωριζει οτι αν σπασει της δεσμευσης και υποσχεσεις που εδωσε στον Ελληνικο λαο, και αρχισαν τις κολοτουμπες,πολυ γρηγορα θα γινουν παρελθον!

Το προβλημα ειναι τι Γινεται με τους Προδοτες! Σαμαρα,Βενιζελο, Αδωνι,Βοριδη,Βουλτεψη,και αλλους πολλους,που κεροφυλακτουν στην γωνια σαν Κορακια να αρπαξουν την εξουσια!
Σπυρος Πριφτης

Σχόλια