Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ..

Νέα βρώμικα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες μέρες εν όψει των κρίσεων σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ.
Tα ίδια ακριβώς παιχνίδια που παίζονταν λίγο πριν τις εκλογές . 
Κύκλοι που στόχο έχουν την μόνιμη ανακατωσούρα στο στράτευμα προπαγανδίζουν κατά του αρχηγού του. 
Μόνο που τώρα λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο.
Και ξενοδόχος είναι ο νέος υπουργός άμυνας . Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας επαναστάτης.Και οι επαναστάτες ξέρουν να επιλέγουν συνεργάτες και να πολεμούν.Το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια που δεν έσκυψε το κεφάλι στα μεγαλοσυμφέροντα και στους εκβιασμούς ,αλλά συγχρόνως γύρισε και τη πλάτη στους γλυψιματίες και τα ερπετά.Η αξιοκρατεία που ευαγγελίζεται τόσα χρόνια ταυτίζεται θέλω να πιστεύω και με αυτή του Κώστα του Ήσυχου και του Στρατηγού του Νίκου του Τόσκα.
Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
Εύκολος στόχος βλέπετε και κατάλληλη η χρονική στιγμή. Κακά τα ψέματα, είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ακόμα και απο αυτούς που δεν πολυσυμπαθούν τον Χρήστο Μανωλά, ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ηγέτη.
Άριστος Αξιωματικός, μορφωμένος, πολύγλωσσος, καλλιεργημένος και προπάντων άνθρωπος. Χαίρει της εκτίμησης όλου του προσωπικού του και εμπνέει σεβασμό για τον επαγγελματισμό και το θάρρος του. Δεν είναι κομματικό όργανο κανενός και δουλεύει για το καλό της υπηρεσίας, της πατρίδας και των στελεχών του.
Έτσι ήταν πάντοτε ο Μανωλάς. Από εύελπις του 1976 μέχρι Αρχηγός του στρατού το 2015, δεν είναι αγκυλωμένος και γαντζωμένος απο τις καρέκλες. Δεν έχει το άγχος αν θα παραμείνει χρόνια στη θέση και αν θα γίνει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ή αν θα αποστρατευθεί αύριο το πρωί. Μιλάει ανοιχτά στους υπουργούς βάζοντας μετά τη πατρίδα του, το προσωπικό του.
Προσπαθεί να δώσει ό,τι μπορεί στα στελέχη του που τους έχει τσακίσει ένα αδηφάγο και άδικο πολιτικό σύστημα. Ολα αυτά όμως ενοχλούν. Ενοχλούν και μάλιστα αυτούς που δεν κάνουν τίποτε άλλο απο το να κουτσομπολεύουν και να προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους άνομους κανόνες της πολιτικής θολοκουλτούρας που μας κατέστρεψε. Έβαλαν λοιπόν στόχο να αποστρατεύσουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Γιατί φοβούνται τους άριστους. Θέλουν μόνο τους φελλούς για να περνάνε τα παιχνίδια τους. Και ο Αρχηγός Μανωλάς είναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ. Αρχηγοί αυτού του βεληνεκούς βγαίνουν κάθε εκατό χρόνια. Σενάρια επί σεναρίων για ενδεχόμενη αποστρατεία ενός ακόμα Αρχηγού του ΓΕΣ του τέταρτου μέσα σε δύο χρόνια λόγω αλλαγής κυβέρνησης . Δεν έχει σημασία αν φύγει και στη θέση του και έρθει ο εξαιρετικός στρατηγός και συμμαθητής του ο Βασίλης ο Τελλίδης τωρινός διοικητής Στρατιάς. Σημασία έχει οτι θα στερηθεί η πατρίδα μας έναν ΑΡΙΣΤΟ αρχηγό. Ζημιά δεν θα πάθει ο Μανωλάς. Η πατρίδα μας και η πολιτική ηγεσία θα χάσει ότι πολυτιμότερο όπλο έχει στα χέρια της αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Προειδοποιώ μερικούς περίεργους τύπους ότι τέτοια παιχνίδια δεν θα περάσουν. Αφήστε ήσυχο τον Αρχηγό να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός την ξέρει καλύτερα απο τον καθένα και μην προπαγανδίζετε αποστρατείες και κόλπα για να τον λυγίσετε. Ο Χρήστος Μανωλάς δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν παίζει βρώμικα παιχνίδια και προπάντων δεν λυγίζει. Το τελευταίο είναι συμβουλή. Κε υπουργέ δώστε χρόνο και χώρο στον Αρχηγό και δεν θα το μετανοιώσετε. 

hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. OΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΡΔΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΣΥΜΑ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΕΘΑ;, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.