Προς πατριωτική ΝΔ, αν απέμενε τέτοια...

Προς πατριωτική ΝΔ, αν απέμενε τέτοια,

-        Ο Σαμαράς ως γνωστόν, πήρε εντολή να  επιταχύνει τις εκλογές  για να αποφύγει την πλήρη συντριβή του τον Μάρτιο.  
-        Αφού διαφορετικά θα πήγαινε τότε σε εκλογές αφού πριν θα ήταν υποχρεωμένος να εφαρμόσει τα εξοντωτικά  μέτρα του email του Χαρδούβελη.

-        Ήλπιζαν  επίσης «έξυπνα» οι νεοναζί,  ότι ο υπηρέτης τους με την βοήθεια των προδοτικών ΜΜΕ τους θα επετύγχανε κάποιο μεγαλύτερο ποσοστό.
-        Που σε σχέση με τα ποσοστά των λοιπών  «πατριωτικών» ως εκείνος  κόμματων (Ποτάμι του Σουλτζ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), θα  τον διατηρούσαν ακόμα και στην πρωθυπουργία.  

-        Για να συνέχιζαν να εξοντώνουν με τον υπηρέτη τους, τον «αγαπητικό» της Μέρκελ, τον Ελληνισμό.
-        Τώρα και ενώ όλος ο κόσμος εξανέστη (ακόμα και το Stratfor,  δείτε επίσης κατωτέρω)  για την εξόντωση του Ελληνισμού από τους νεοναζί με εκτελεστικό όργανο  τον ίδιο , αυτός,  ως οι προδότες τον καιρό της κατοχής,
-        Αντί να το βουλώσει και να παραιτηθεί , ο αγαπητικός της Μέρκελ, και προφανώς κατ’ εντολή ως πειθήνιο νεοναζιστικό όργανο που είναι, φωνάζει προδοτικά και άνευ αιδούς:  Το γνωστό, ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΛ.
-        Αν δεν θέλετε να ανακάμψει, αν μπορέσει,  η ΝΔ και από γερμανική Νέα Ελλάδα να ξαναγίνει ΝΔ με την παλιά της ιδεολογία:
-        ΔΙΩΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ «ΓΕΡΜΑΝΟ» Σαμαρά.
-        Που έχει εξαπολύσει διαφόρους ηλίθιους στα κανάλια, να διαλαλούν και την τωρινή προδοσία του εναντίον των συμφερόντων του Ελληνισμού.
-        Και βουλιάζουν έτσι περαιτέρω τη γερμανική Νέα Ελλάδα του Σαμαρά
Είναι γελοίο  κ. Φαήλε να λες ότι «περιμένεις» να δεις.  Ανεξάρτητα από το τι θα δεις, η υποδούλωση, η κατοχή,  η προδοσία και η εξόντωση των Ελλήνων,  ήταν εδώ.
Διώξτε τον αγαπητικό της Μέρκελ,  άμεσα.
Που πρόδωσε και την Ελλάδα και την παράταξη του.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια