Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Υπουργέ Άμυνας, αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνοι λόγο ηλιθιότητας (ΒΙΝΤΕΟ)


Γράφει Ο Χρήστος Βασιλειάδης

Ο  Αρχηγός της Τούρκικης Αεροπορίας έδειξε την ηλιθιότητα του, βιντεοσκόπησε την πτήση και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά την ανέβασε και στην επίσημη σελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας. 

Ο Πτέραρχος Οζτούρκ έχει ξεπεράσει κάθε όριο ηλιθιότητας και τι εννοούμε : περνάει το μήνυμα στους χειριστές της Τούρκικης Πολεμικής Αεροπορίας να ακολουθήσουν την ίδια τακτική στο Αιγαίο  και επίσημα πλέον, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ επικίνδυνοι όχι σε επίπεδο τακτικής αλλά λόγω ηλιθιότητας. Πάντα όλα έχουν ένα όριο.

Ο Υπουργός Άμυνας κ΄ Πάνος Καμμένος είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσει δεόντωςστις όπως αυτός γνωρίζει στις τουρκικές προκλήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής Αεροπορίας, ο αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας της Τουρκίας, πτέραρχος Akın Öztürk, ήθελε να μας κάνει επίδειξη τουρκικής κυριαρχίας στον ελληνικό εναέριο χώρο του Αιγαίου και πραγματοποίησε προκλητική πτήση στην περιοχή συνοδευόμενος από επτά τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Τέλος ζητάμε συγνώμη για της σκληρές εκφράσεις που αναφέρονται στο κείμενο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να περιοριστούμε σε ποιο ήπια αντίδραση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.