Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Θράσος = Τουρκία

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης
Δεν είναι ευχαριστημένοι με τον νέο υπουργό εθνικής άμυνας  Π.Καμμένο η "σύμμαχη" Τουρκία, γιατί είναι ο μοναδικός που επιτέλους άρχισε να προστατεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.  

Κύκλοι του τουρκικού ΥΠΕΞ με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού άμυνας Π.Καμμένου στην Κύπρο, δυσαρεστήθηκαν με τις δηλώσεις του και ανέφεραν ότι η "Ελλάδα έχει ανεύθυνη συμπεριφορά σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο" και ότι δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο Έλληνας υπουργός άμυνας "δεν συνεισφέρουν στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, την περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, την εν εξελίξει διαπραγματευτική διαδικασία στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας νέας εταιρικής σχέσης στην Κύπρο".

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι όπως λέει η λαϊκή μας ρήση, μάλιστα οι εγκληματίες πολέμου και σφαγής της Κύπρου που ακόμα κατέχουν το μισό σχεδόν του νησιού μιλάνε για ανεύθυνες συμπεριφορές. Άν ανοίξεις το λεξικό και βρεις τι σημαίνει η λέξη θράσος θα δεις τη λέξη Τουρκία 

Ο τραμπούκος των Βαλκανίων Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι …δυναμιτίζει το κλίμα, ποιοι ; αυτοί που σκότωσαν, κρέμασαν, λήστεψαν και ξεκλήρισαν ένα ολόκληρο γένος,  όταν την ίδια ώρα παρανομεί κατάφωρα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, με την συνεχιζόμενη παρουσία του Barbaros, όταν οι παραβιάσεις χτυπάνε κόκκινο στο Αιγαίο. Η ιστορία σας είναι γραμμένη από πόνο αίμα και βία.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.