Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην 110 ΠΜ (Αποκλειστικές φωτογραφίες)


Φωτοεπορτάζ : Χρήστος Βασιλειάδης

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης μετέβη μετά την επίσκεψη του στο ΑΤΑ ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και πιο συγκεκριμένα στην 337 Μ, εκεί τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πτέρυγας Σμήναρχος Θ. Σύρμος, ο Μοίραρχος κ΄ Παπαδάκης και ο Mοίραρχος της 348 Μ, καθώς και το ιπτάμενο προσωπικό των 2 μοιρών

Ο κ΄ Καμμένος ενημερώθηκε και από τους 2 μοιράρχους για τον ρόλο των 2 μοιρών σε επιχειρησιακό επίπεδο, καθώς και για τα οπλικά μέσα που διαθέτουν οι 2 τύποι αεροσκαφών που διαθέτει η πτέρυγαΗ επόμενη στάση του ήταν στην ΜΣΒ της πτέρυγας, όπου εκεί γνώρισε τους τεχνικούς της 110 ΠΜ και ενημερώθηκε για τους βαθμούς συντήρησης και τους τύπους που μπορεί να εξυπηρετήσει η πτέρυγα.Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι ανταλλαγές εθιμοτυπικών δώρων και στη συνέχεια μετέβησαν στην λέσχη αξιωματικών όπου παρατέθηκε γεύμα στον υπουργό άμυνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.