Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝ-ΔYΝΟ-Σ.. Σημαίνουν τα αρχικά του «Κιν-ήματος Δεινο-κρατών Σ-οσιαληστών»

Έτσι θα πρέπει να γραφεί, να διαβαστεί και να ερμηνευτεί από τον ελληνικό λαό, ο νέος κομματικός σχηματισμός που σοφίστηκε ο επίσης επι-κίνδυνος αρχηγός του, Γ.Α.Π., διότι αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα…   
Το δε στίγμα νέο-πράσινης παραμυθολογίας που έδωσε για το κόμμα  του  ο...

αναίσχυντος, ξετσίπωτος, ανθέλληνας, αμερικανόφερτος ιδρυτής του, Γιώργος Παπανδρέου, μόνο «την αυτονόητη επανάσταση» του ταλαίπωρου και πτωχευμένου ελληνικού λαού, εναντίον αυτού και των επίσης συνένοχων συνεργατών του, μπορεί να προκαλέσει…
«Ο χρόνος είναι μικρός»  του είπαν τα ξένα αφεντικά του, που βλέποντας ότι χάνουν το παιχνίδι, τον ξαναέστειλαν για να αποτελειώσει το προηγούμενο έργο του. Το επανέλαβε κι’ ο ίδιος στη παρουσίαση της νέας του συμμορίας…
Επίσης επανέλαβε σιβυλλικά «Το έργο, μια μεγάλη πρόκληση». Προφανώς του ξέφυγε η λέξη «είναι». Τί να πεις. Τόσο καιρό που γυρνούσε τον κόσμο με έξοδα του ελληνικού κράτους, διδάσκοντας σε αφελείς, το «πώς μπορεί ένας πρωθυπουργός να ξεπουλήσει τη χώρα του», ξέχασε αρκετά από τα ελάχιστα ελληνικά του. Θα περιμένω να τον ακούσω, αν θα ξεχωρίσει τις κάλπες από τις κάλτσες, όπως έκανε σε ομιλία του σε προηγούμενες εκλογές.
 Και συνέχισε με τη φράση «Ξεκινά, με πρώτο μεγάλο σταθμό τις εθνικές εκλογές…», εννοώντας «το έργο», αλλά στη πραγματικότητα εννοεί «το μεγάλο κόλπο», διότι οι οδηγίες που του έδωσαν, είπε, ότι «την επομένη των εκλογών θα κορυφωθεί η δημιουργική δουλειά». Σαν «Επιχείρηση ληστείας του Σαν Τζενάρο» ακούγεται…
Και προσκαλεί όλους τους παλιούς σοσια-ληστές κοντά του, γιατί αυτοί ξέρουν, πώς γίνονται αυτές οι «δουλειές». «Δουλειά συμμετοχική» τους είπε και για «θεσμούς που καινοτομούν και αξιοποιούν ό,τι νεωτερικό υπάρχει, για την συμμετοχή στην άμεση κλεπτοκρατία». «Ο στόχος του νέου κόμματος», σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι να ακουστεί δυνατά», μέχρι την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αν είναι δυνατόν, ή έστω μέχρι το …Βερολίνο…

Οι αρχές (δηλ. το παραμύθι)  του νέου κόμματος   
Στη συνέχεια της παρουσίασης της «συμμορίας» του, άρχισαν τα ανέκδοτα και τα γέλια, όταν είπε ότι «στη βάση των αρχών του είναι ο ανθρωπισμός, η δέσμευση για ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
 Γέλασαν και οι καρέκλες…
«Μας εμπνέουν τόνισε οι αξίες του πολιτικού φιλελευθερισμού». Τα γέλια έγιναν εντονότερα και ασταμάτητα…
«Οι πολίτες πρέπει να ελέγχουν την εξουσία, να υπερισχύσει η ισχύς του δικαίου και όχι το δίκαιο του ισχυρού.».Εδώ βγήκαν μαντήλια, καθότι το «νοήμον» ακροατήριο, έκλαιγε από τα γέλια, κρατώντας τις κοιλιές του.
  
Από την 3η Σεπτέμβρη του 1974 (στα πράσινα άλογα) του σήμερα
   
 Ο Γ. Παπανδρέου επεσήμανε στην ομιλία του ότι «όραμα του λαού ήταν ανέκαθεν η απεξάρτηση της Ελλάδας», από την οικογένεια Παπανδρέου, αλλά αυτό δεν το είπε... ούτε είπε, ότι για να μην γίνει η απεξάρτηση, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974… Και συνέχισε, χάνοντας τον ειρμό των σκέψεών του, λέγοντας πως «σήμερα είναι και πάλι επίκαιρη η ανάγκη απεξάρτησης από ένα νέο κατεστημένο», εννοώντας προφανώς και πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και δευτερευόντως την ΝΔ του Σαμαρά, που τα έκαναν «θάλασσα». 
Απαντώντας δε στις επικρίσεις, ότι διαλύει το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου είπε:
 
«Κάποιοι, (χοντροί, εννοούσε) ελλείψει επιχειρημάτων, επικαλούνται τον Αντρέα, εναντίον μου, εναντίον μας (αγαπητοί συμμορίτες, εννοούσε). Δεν ξέρω πώς είναι τόσο σίγουροι τί θα έλεγε ο Αντρέας σήμερα…» (Έ, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει..)
 «Αυτή τη διαδρομή (καταστροφής και υποδούλωσης της χώρας, εννοεί) με τόσους φίλους, συναγωνιστές, συντρόφους (συμμορίτες, εννοεί), την τιμώ, τη σέβομαι … είναι μια ευθύνη ». Βέβαια, αφού όλοι μαζί θα δικαστούν και θα τιμωρηθούν από τον ελληνικό λαό με το πέρας των εκλογών.
Σύμφωνα με το Γ. Παπανδρέου «η μακρά πορεία των δημοκρατικών, προοδευτικών, σοσια-ληστρικών δυνάμεων του τόπου, είναι συνυφασμένη με τα μεγάλα σταυροδρόμια» που οδηγούν κάποτε στον Κορυδαλλό.
 «Ρήξη με το (τοπικό) πολιτικό κατεστημένο»   
«Χρειάζονται νέες πολιτικές προτάσεις», είπε, εννοώντας ότι ο λαός κατάλαβε, πού οδηγείται και μίλησε για τις συντηρητικές δυνάμεις, που επίσης οδηγούν τη χώρα στα πρόθυρα μιας νέας εθνικής τραγωδίας. «Συγκρουόμαστε με όσους κυνηγούν την εξουσία ως λάφυρο για ιδιοποίηση, ανοίγουμε μέτωπο σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να αυθαιρετούν χωρίς να λογοδοτούν» είπε προειδοποιώντας τους συγκυβερνώντες, Σαμαρά-Βενιζέλο.
«Η
xώρα χρειάζεται αποφασιστικότητα και ηγεσίες που βάζουν πρώτα την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό ή το πολιτικό κόστος» είπε και τότε το ακροατήριο άρχισε να λιποθυμά από τα γέλια... 
 «Χάσαμε μάχες αλλά δεν ηττηθήκαμε (ο Κορυδαλλός μας περιμένει   
Υπεραμύνθηκε (αμετανόητα) των πολιτικών κινήσεων και αποφάσεων που είχε πάρει στο παρελθόν, λέγοντας ότι «υπήρξε η ανάγκη να ληφθούν τα πιο δύσκολα και σε πολλές περιπτώσεις, άδικα μέτρα, για να μην βουλιάξει η χώρα» (εννοώντας τη χώρα της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Γιούνκερ, του Ντάϊσελμπλουμ, του Κάμερον και των υπολοίπων εύπορων ευρωπαϊκών κρατών-μελών, που έδεσαν την Ελλάδα και τον λαό της χειροπόδαρα και τον κατέστησαν ζητιάνο, κουρελή, δυστυχή και πειναλέο..)  «Συγκρουστήκαμε (με τον λαό), κάναμε τα πρώτα βήματα. Μας πολέμησαν σκληρά (στο Σύνταγμα και στις πλατείες της χώρας), είπε, για να μην αλλάξουμε την Ελλάδα» (και την καταστήσουμε χαμίνι και πόρνη των ευρωπαίων δανειστών, εννοούσε)και πρόσθεσε ξεδιάντροπα πως «το έργο που ξεκίνησε, όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε αλλά στη συνέχεια αποδομήθηκε…».
 
Αυτό λοιπόν έχει σαν κύριο στόχο το παλικάρι και μας περνάει τους Έλληνες για αμερικανάκια, αλλά δεν θα φάει…
 «Χάσαμε μάχες, αλλά δεν ηττηθήκαμε, είπε (βέβαια, αφού ακόμη το κελί του στον Κορυδαλλό είναι άδειο…). Αυτήν την πορεία οπισθοδρόμησης (δηλαδή την προσπάθεια που καταβάλουν τα αντιμνημονιακά κόμματα για τη σωτηρία της χώρας) καλούμαστε σήμερα να ανακόψουμε» επεσήμανε και διευκρίνισε στο ακροατήριό του, πως «το σημερινό ξεκίνημα, δεν είναι ξεκίνημα για να γίνει το νέο κίνημα, μέρος του (τοπικού) συστήματος.  Αντιθέτως, είναι για να ενισχυθεί η φωνή των αλλαγών που χρειάζεται επιτέλους η χώρα μας» (για να ευοδωθούν τα σχέδια των ξένων τραπεζιτών και χρηματιστών, ώστε να ολοκληρωθεί η καταστροφή της…). 
Τ’ ακούς, ελληνικέ λαέ; Γι’ αυτό το κόμμα του έχει σχεδόν τα αρχικά  ΚΙΝ-ΔΥΝΟ-Σ, μήπως το καταλάβουν και ξυπνήσουν, όσοι ακόμη κοιμούνται και καταπίνουν το νέο «πράσινο» παραμύθι του Γ.Α.Π. ή και το παλιό των συνεχιστών και συνένοχων του Γ.Α.Π., Σαμαρά-Βενιζέλου…
Σηκωθείτε από τους καναπέδες… Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε οριστικά και όλοι μαζί στον αγύριστο…
ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.