O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… Γράφει ο Νίκος ΧειλαδάκηςΤα θλιβερά γεγονότα του Παρισιού με την επίθεση των Ισλαμιστών εναντίον του γαλλικού περιοδικού, Charlie Hebdo και την εν ψυχρώ εκτέλεση των Γάλλων εργαζομένων, «προσγείωσαν» με ανώμαλο τρόπο την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη σε μια σκληρή πραγματικότητα. Αλλά πως φτάσαμε ως εδώ ;
Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου του 2008,
ο Γάλλος συγγραφέας Michel Verrier έγραψε ένα προφητικό ένα άρθρο στην Le monde diplomatique για τα πρόβλημα που είχαν ήδη δημιουργηθεί στην Γερμανία από την αυξανόμενη παρουσία των μουσουλμάνων και ιδιαίτερα των Τούρκων. Στο άρθρο αυτό για πρώτη ίσως φορά επισημαίνονταν με τόσο σαφή τρόπο ότι στην καρδιά της Ευρώπης φυτεύονταν μια πυριτιδαποθήκη που στο εγγύς μέλλον θα μπορούσε να ανατινάξει στο αέρα την ευρωπαϊκή ήπειρο και όλα αυτά εξ’ αιτίας μιας ανεύθυνης στάσης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων απέναντι στην ισλαμική πλημμυρίδα που είχε αρχίσει να παίρνει ανησυχαστικές διαστάσεις. Το 2003, ο Γερμανός Udo Ulfkotte, καθηγητής πολιτικών επιστημών που ειδικεύεται στην counterespionage στο Πανεπιστήμιο του Lueneburg, ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονας για την ισλαμική τρομοκρατία είχε γράψει ένα χαρακτηριστικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg im Unseren Staedten», δηλαδή, «Ο Πόλεμος Στις Πόλεις Μας». Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ο ολοένα και αυξανόμενος κίνδυνος από την ισλαμική «λαίλαπα» που απειλεί να κατακυριεύσει τις ευρωπαϊκές πόλεις με φοβερές συνέπειες ακόμα και με εσωτερικό πόλεμο.
Συγκεκριμένα ανέφερε με προφητικό τρόπο ότι μετά από λίγα χρόνια η συνεχής εισβολή μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες θα προκαλέσει έντονα εσωτερικά προβλήματα που θα οδηγήσουν ακόμα και σε πολεμικές συγκρούσεις μέσα στις ίδιες τις ευρωπαϊκές πόλεις. Για το βιβλίο αυτό απειλήθηκε επανειλημμένα η ίδια του η ζωή, γεγονός που για άλλη μια φορά απέδειξε με πιο τρόπο αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και την ελευθερία των απόψεων οι μουσουλμάνοι που ήδη βρίσκονται και ζουν στην Ευρώπη.
O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ1
Εκτός από αυτούς όμως υπήρξαν και άλλοι Ευρωπαίοι διανοούμενοι που είχαν προειδοποιήσει για τον ισλαμικό κίνδυνο. Ένας, ή καλύτερα μια από αυτούς ήταν η γνωστή Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Οριάνα Φαλάτσι, (Oriana Fallaci 1929-2006), στο τελευταίο της βιβλίο της με τίτλο, «Η Δύναμη της Λογικής», «The Force of Reason, 2004». Η Φαλάτσι, που είχε γίνει γνωστή στην Ελλάδα από την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη, είχε γράψει τότε ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι μετανάστες χρησιμοποιούν τα γόνιμα σώματα των γυναικών τους, προκειμένου να εξισλαμίσουν μακροπρόθεσμα την Ευρώπη. Σύμφωνα με την Ιταλίδα διανοούμενη, μέσα σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, από το Βλαδιβοστόκ μέχρι το Γιβραλτάρ, υπάρχει ήδη μια δεύτερη μουσουλμανική πόλη, όπου κυριαρχεί το Κοράνι. Ο στόχος των μουσουλμάνων μεταναστών είναι, σύμφωνα με τη Φαλάτσι, η κατάκτηση της χριστιανικής Ευρώπης εκ των έσω. Πρόκειται «για μια βαθμίδα της ισλαμικής επεκτατικής πολιτικής, για τη μοναδική τέχνη στην οποία οι γιοι του Αλλάχ ήταν πάντοτε αξεπέραστοι: η τέχνη να εισβάλουν, να κατακτούν και να υποτάσσουν». Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με την Φαλάτσι, για την κατάκτηση της Ευρώπης θα χρησιμοποιηθούν τα γόνιμα σώματα των μουσουλμάνων γυναικών που γενούν με αξιοζήλευτο ρυθμό. «Τα νεογέννητα των μουσουλμάνων φθάνουν ήδη στο 30% των γεννήσεων στις Βρυξέλλες και στο 60% στη Μασσαλία.
Μ’ αυτό τον τρόπο η Ευρώπη εξισλαμίζεται, μετατρέπεται σε Ευραμπία, δηλαδή σε μια επαρχία του ισλαμικού κόσμου». Για την Οριάνα Φαλάτσι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δοθεί επιτέλους το δικαίωμα στους Ευρω παίους να αμυνθούν, «αλλιώς είναι χαμένοι»!!! Αυτόν τον κίνδυνο εξισλαμισμού της Ευρώπης επεσήμανε και ο πρώην ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικόλα Σαρκοζύ, στις 19 Ιουνίου του 2009 όταν επίσημα παραδέχτηκε ότι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι προ των πυλών Ο Σαρκοζύ πρόβλεψε ότι στα επόμενα χρόνια θα δούμε πολλές μετατροπές εκκλησιών σε τζαμιά. Η μετατροπή της Ευρώπης σε Ευράμπια, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι πλέον μια ορατή και πολύ συγκεκριμένη απειλή.
O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ2
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της κατάστασης με την ισλαμική πλημμυρίδα στην Ευρώπη είναι πως στις 20 Απρίλιου 2014 στην έκθεσης της Komisyon για την Γαλλία, σχετικά με τους μουσουλμάνους αναφέρονταν ότι το… 80% των Γάλλων δεν θέλει να βλέπει μουσουλμανικές ενδυμασίες στους δρόμους των γαλλικών πόλεων και ότι το 63% επιθυμεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, να απομακρυνθούν οι μουσουλμάνοι από την Γαλλία. Η έκθεση αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει κατακόρυφα τα αντίμουσουλμανικά αισθήματα των Γάλλων. Η βασική αιτία είναι ότι αυτοί οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας θέλουν να επιβάλλουν τα πολιτιστικά τους πρότυπα στην γαλλική κοινωνία την ίδια ώρα που η εγκληματικότητα από τους διαφόρους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους έχει χτυπήσει «κόκκινο», γεγονός που προκαλεί έντονες αντιδράσεις στον γαλλικό λαό. Σε γενικές γραμμές, όπως τονίζει η σχετική έκθεση, τα «ρατσιστικά» όπως χαρακτηρίζονται αισθήματα του γαλλικού λαού έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια κατά έξη ολόκληρες βαθμίδες και οι προοπτικές είναι να ανέβουν ακόμα περισσότερο καθώς το πρόβλημα παραμένει και η μουσουλμανική «πλημμυρίδα» αντί να μειώνεται αυξάνεται συνεχώς.
Όλα αυτά, το λιγότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν για την κατάσταση στην δική μας την χώρα και για την ανεξέλεγκτη και αυξανομένη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων. Όσο είναι ακόμα καιρός ας μην επαναλάβουμε τα σφάλματα των Ευρωπαίων και τα πολυπολιτισμικά τους πειράματα τους, γιατί εμείς κινδυνεύουμε περισσότερο γιατί είμαστε η κεντρική πύλη εισόδου του Ισλάμ στην Ευρώπη.
Τότε «αντίο» για πάντα σε Ελληνισμό και Ορθοδοξία!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια