Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

KOKKINEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.

ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Θέμα: Ονομασία της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ!!!

Προς όλους τους ανησυχούντες Έλληνες Πατριώτες. Προς πληροφορίαν σας, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί στους Σλάβους Σκοπιανούς, διότι οι ΑΝ.ΕΛ.
έχουν «Κόκκινες Γραμμές» στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στα εθνικά θέματα.

Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Κοτζιάς είναι πατριώτης.

Φαντασθείτε την Ελληνική Μακεδονία των Ελλήνων Βασιλέων Φιλίππου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, και της Μητρός αυτού Ολυμπιάδος, της Βεργίνας-Αμφίπολης-Δίον, στα χέρια των Σλάβων, χωρίς ιστορία....!!!

Είναι σαν να δίναμε εμείς τη πατρίδα του Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ, της Σάρας, Ραχήλ, Ρεβέκας, Ρούθ, (από το ROTHSCHILD) (ό εστί μεθερμηνευόμενον οι υιοί της Ρούθ), την ιερή Γη των Βασιλέων Δαυϊδ & Σολομώντα, στους Ισλαμιστές Μουσουλμάνους Τζιχαντιστές!

Μας αδικούν, δεν τους αδικούμε!!!

Εμείς όμως είμαστε ιστορικά πολιτισμένοι, και σεβόμαστε Ιστορία- Θρησκεία, και παραδόσεις των Λαών της Γης. Πράγμα που δεν κάνουν οι Κοσμοκράτορες. Εμείς δεν είμαστε βάρβαροι!!!

Εάν υπήρχε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ποτάμι, τότε θα έπρεπε να φοβόμαστε και ανησυχούμε, διότι το ποτάμι, με τα όχι καθαρά νερά, έχει εκφρασθεί κατά το παρελθόν, υπέρ των εθνικών παραχωρήσεων, κόντρα στη συνθήκη της Λωζάνης. Νομίζουν οι αφελείς ότι έτσι με υποχωρήσεις, υποτέλειες, και παραχωρήσεις στους γείτονες, θα εξασφαλίσουν συνθήκες καλής γειτονίας, και ειρήνης.

Έτσι αποθρασύνονται οι εχθρικοί γείτονες, διότι το θεωρούν δειλία των Ελλήνων, και υποταγή στη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του Μεγάλου Αδελφού, της οποίας οι εχθρικοί γείτονες τυγχάνουν μαριονέτες και ευνοούμενοι.

Εάν βλέπατε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ποτάμια, με λασπώδη και θολά νερά, τότε δικαιολογημένα θα έπρεπε να φοβάστε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τότε πραγματικά η Ελλάδα θα εγένετο κοιλάδα του «Πεσαβάρ» που λέει ο Θείος Τράγκας στις πρωϊνές εκπομπές στο ραδιόφωνο.


Δεν έχουμε ανάγκη τα Ευρωπαϊκά δάνεια της Τρόϊκας, με αυτά μας σκλάβωσαν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, χάρη στα Στρατηγικά – Γεωπολιτικά- & Γεωενέργειας ευεργετήματα της δημιουργίας προς τη πατρίδα μας. Φτάνει να μπορούμε να τα εκμεταλλευθούμε και αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Έχουμε μια πλούσια πατρίδα, με αποτυχημένους πολιτικούς. Μπορούμε με τις κατάλληλες δυναμικές πολιτικές, να τους χορέψουμε σε ένα ταψί  με τη Γεωστρατηγική μας θέση.

Να τους πούμε δυναμικά, ή μας σβύνετε το χρέος που παράνομα μας χρεώσατε, ή παραχωρούμε στρατιωτικές βάσεις στη Ρωσία, έναντι παντός τιμήματος. Θα δεχθούν να διαγράψουν το χρέος διότι φοβούνται τη Ρωσία στο Αιγαίο!

Ας ζητήσουμε νομικά από τη Γερμανία τα δις. ευρώ που μας χρωστάει.


Ήδη ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε τα πρώτα βήματα για αμυντικές συμφωνίες με τη Ρωσία.

Το GRECXIT είναι απειλές.

Η Ε.Ε. χρειάζεται την Ελλάδα για Γεωπολιτικούς σκοπούς, και αυτό πρέπει να καταλάβουμε, γιαυτό ιδρύουν τα ποτάμια, για να μας έχουν πολιτικά και οικονομικά στο χέρι. Η Γερμανία χωρίς το φυσικό αέριο της Ελλάδος θα είναι πάντα εξαρτημένη από τη Ρωσία.

Αναφορικά με τα πετρέλαια, ας το κάνουμε όπως το έκανε η Νορβηγία, που όλα τα έσοδα πηγαίνουν στα ασφαλιστικά ταμεία, με χρηστή διοίκηση.

Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι αναγκαίο καλό για τη πατρίδα.

Στους δύσκολους καιρούς για τη πατρίδα ποίους θα χρησιμοποιήσουμε;;; μήπως τους Σαμαράδες;;

Ο Τερτσέτης και Πολυζωϊδης αναρριγούν στο τάφο τους για τα σημερινά εθνικά σφάλματα!


Τον Κολοκοτρώνη φυλάκισαν, όταν όμως τον χρειάστηκαν, έτρεχαν να τον παρακαλούν να βοηθήσει............

Είχαν υποσχεθεί την ενέργεια της Ελλάδος, μισά-μισά, με τον Τούρκο...

Λες και ο Τούρκος, εάν ήταν δικά του, θα τα μοιραζότανε με εμάς!!!

Δηλαδή από πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, δεν θα είχε μείνει τίποτα για τους Έλληνες.

Η απελθούσα πολιτική Σιωνιστική μαφία, είχαν υποσχεθεί όλο το πλούτο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Παντοκράτορες, φτάνει αυτοί να ήταν στην εξουσία!! Γιαυτό δεν οριοθέτησαν την Α.Ο.Ζ. 

Ο Καλός Θεός της Ελλάδος, σώζει την Ελλάδα, και την Ελληνική Μακεδονία, τη Θράκη, με το Αιγαίο και τα νησιά ! Ο διαμελισμός της Ελλάδος ήταν επί θύρες με τους απελθόντες εφιάλτες!

Προς επιβεβαίωση βλέπε επίσημες δημόσιες δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, προς το πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν είχε αντιδράσει, αλλά είχε αποδεχθεί σιωπηρώς τα σχέδια εις βάρος της Ελλάδος.


Χρειαζόμαστε Έλληνες Πατριώτες, για να ξεβρωμίσει ο τόπος...

Μας κατέστρεψαν με τη χρεοκοπία, ενώ εμείς δεν τους πειράξαμε!!!

Βλέπουμε με φιλικό μάτι, και τείνουμε χείρα φιλίας σε όλους τους Λαούς της Γης.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.