Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Greekteachers για τα παιδιά της Ηλείας

Γέλιο, χαρά και μάθηση προσέφερε την Κυριακή 11 Ιανουρίου 2015 σε εκατοντάδες παιδιά του Πύργου ο θίασος Κου-κλο που ήρθε από το Ηράκλειο της Κρήτης φέρνοντας μαζί του έναν πολύχρωμο βυθό μεγάλων διαστάσεων και μια απίθανη περιπέτεια στην Ψαροχώρα.
Το κουκλοθέατρο ήρθε στον Πύργο για να παρουσιάσει το έργο “ο Ψαροτρομάρας”,
στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κούβελου, προσκεκλημένο από την Επιστημονική και Ανθρωπιστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία Ελλήνων Δασκάλων- Greekteachers και το Σύγχρονο Βιβλιοπωλείο του Νίκου Στασινόπουλου που χρηματοδότησε την εκδήλωση προσφέροντάς τη στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ για όλους.
Ήταν πράγματι ένα διδακτικό κουκλοέργο για μικρά και μεγάλα παιδιά που μιλούσε για την οικολογία, τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη. Κριτές της παράστασης τα παιδιά που όχι μόνο συμμετείχαν και διασκέδασαν με τον Ψαροτρομάρα και τις περιπέτειές του αλλά τον λάτρεψαν στην κυριλεξία.
Όπως δήλωσε μετά το τέλος της παράστασης ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων- Greekteachers κ.Αθανάσιος Κατσίμπελης “αποτελεί για εμάς τους εκπαιδευτικούς, που ιδρύσαμε την Εταιρεία, ιδιαίτερη τιμή που διοργανώσαμε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση για τα παιδιά του Πύργου. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του κουκλοθεάτρου “Κου-κλο” που ήρθε ειδικά για εμάς από το Ηράκλειο Κρήτης. Σκοπός της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας μας που έχει ως έδρα την Αρχαία Ολυμπία είναι η προσφορά, και σήμερα πράγματι προσφέραμε μια ποιοτική υψηλού επιπέδου παράσταση για τα παιδιά της πόλης μας.Το καταφέραμε χάρη στη χρηματοδότηση και την πρωτοβουλία του Νίκου Στασινόπουλου ιδιοκτήτη του Σύγχρονου Βιβλιοπωλείου Πύργου που βρίσκεται στην οδό Ερμού.Είναι σημαντικό στις σημερινές συνθήκες και οι επιχειρηματίες μας να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά μας χρηματοδοτώντας ανάλογες δράσεις, από τα αρχαία χρόνια εξάλλου ο θεσμός της χορηγίας μόρφωνε τους αθηναίους πολίτες.Σημασία έχει να κάνεις τα παιδιά χαρούμενα σε μια πόλη που δεν τους προσφέρει Παιδεία αλλά ένα περιβάλλον γεμάτο σκουπίδια και παρακμή.
Μετά και την επιτυχημένη εκδήλωσή μας με την Αναστασία Ευσταθίου τα Χριστούγεννα στο πάρκο Σ.Π.Κ Πύργου υποσχόμαστε κι άλλες δράσεις προσφοράς αρχικά για τα παιδιά της Ηλείας.Η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας, μας δίνει δύναμη.Ευχαριστούμε όλους που μας βοηθούν στο έργο μας.Όπως είναι και το σύνθημα της ιστοσελίδας μας “Είμαστε όλοι εδώ” www.greekteachers.gr ”

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Greekteachers για τα παιδιά της Ηλείας Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Greekteachers για τα παιδιά της Ηλείας Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Greekteachers για τα παιδιά της Ηλείας Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Greekteachers για τα παιδιά της Ηλείας Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Greekteachers για τα παιδιά της Ηλείας 

Σχόλια