Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Η Γαλλία προωθεί το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle στον Κόλπο..

Παρίσι: Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle και ο στόλος του θα αναπτυχθεί στον Κόλπο για τη στήριξη ενεργειών εναντίον ISIS  (Daesh), αναφέρει ένα στρατιωτικό σάιτ στον χώρο ειδήσεων την Τρίτη.
Η ανάπτυξη της ναυτικής ομάδας μάχης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ,

στην ομιλία του για το νέο έτος του προς τις
ένοπλες δυνάμεις πάνω στο Charles de Gaulle, στις 14 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το σαίτ "Mer et Marine".
Σύμφωνα με το "Mer et Marine", το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle θα ταξιδέψει στο κόλπο με το στόλο του, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκάφητων Rafale και Super Étendard και ενός επιθετικού υποβρύχιου, για να λάβουν μέρος στην αμερικανική εκστρατεία βομβαρδισμού εναντίον των δυνάμεων ISIS  (Daesh) στο Ιράκ.
Η Γαλλία έχει σήμερα εννέα μαχητικά Rafale που εμπλέκονται με την εκστρατεία - με βάση το UAE και Ιορδανία - ως μέρος της Επιχείρησης Chammal που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, μαζί με ένα αεροσκάφος τάνκερ C 135, E-3F αεροσκάφος εναέριας επιτήρησς παρακολούθησης και ελέγχου και ένα Atlantique 2 αεροσκάφος ναυτικής περιπολίας.
Το γραφείο του Προέδρου, το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας δεν ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα για επιβεβαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.