Οχετός: Ο Νεοναζί πρωθυπουργός της Ουκρανίας κατηγόρησε τη Ρωσία για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι!

Οχετός: Ο Νεοναζί πρωθυπουργός της Ουκρανίας κατηγόρησε τη Ρωσία για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι!Δ. Πορφύρης/Π. Σταφυλά
O τρομοκράτης του ρωσογενή πληθυσμού της Νέας Ρωσίας που βομβαρδίζει ανελέητα τους πολίτες στο Ντονμπάς, σκοτώνοντας ανθρώπους με κάθε μορφή βασανιστηρίων, θέλει να εκμεταλλευθεί πολιτικά την τραγωδία στο Παρίσι.
Ο ουκρανός Πρωθυπουργός Iatseniouk
δήλωσε ότι η Ρωσία ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία, και συγκεκριμένα για την δολοφονική επίθεση στη σατυρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo.
Στις 7 και 8 Ιανουαρίου ο Iatseniouk βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο μετά από πρόσκληση της Angela Merkel. Στη Γερμανία είχε μεταβεί με σκοπό την επιπλέον δανειοδότηση της Ουκρανίας από την Ευρώπη. Κατά την εκεί παραμονή του σχολίασε τα γεγονότα της επικαιρότητας αναθεματίζοντας τη Ρωσία για την τραγωδία στο Παρίσι (chtoproishodit/svopi)
Δήλωσε ότι για όλες αυτές τις τρομοκρατικές την ευθύνη φέρουν ο Vladimir Poutin και ο Ramzan Kadyrov μαζί με κάποιους μισθοφόρους.
«Πολλοί πίστευαν ότι η αντιτρομοκρατική κινητικότητα αφορά μόνο την Ουκρανία που μάχεται κατά της ρωσικής τρομοκρατίας. Τώρα έχουν την εμπειρία όχι μόνο οι Ουκρανοί αλλά και το Βέλγιο , ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γαλλία»
»Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις. Καλώ όλες τις χώρες να ενωθούμε κατά της τρομοκρατίας σε όλες της τις μορφές»
dimpenews

hellasforce.com

Σχόλια