Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Γιούχα σε ΓΑΠ στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφιλόξενο ήταν το Αγρίνιο για τον Γιώργο Παπανδρέου. Κι αυτό γιατί οργισμένοι πολίτες τον περίμεναν, για να τον γιουχάρουν όταν ο ίδιος ξεκίνησε την ομιλία του.Μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή ισχυρής αστυνομικής δύναμης προκειμένου να απομακρυνθούν όσοι είχαν συγκεντρωθεί για να τα …ψάλλουν στον πρώην πρωθυπουργό.
Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαιτέρως παρά το γεγονός ότι οι διαδηλωτές σήκωσαν πανό στο οποίο έγραψαν: “Γιωργάκη λεφτά υπάρχουν” !
hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.