Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Αρούλης!

Αιχμές κατά της προεκλογικής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας, της γενικότερης πολιτικής της και ιδιαίτερα του κοινωνικού-ιδεολογικού της προφίλ άφησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις,
ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ο οποίος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις

εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θέλησε να διαχωρίσει την προσωπική του θέση από αυτήν του κόμματός του λέγοντας: «Νιώθω ότι η Νέα Δημοκρατία, το τελευταίο διάστημα, με δικές μας [σ.σ.: των κομματικών στελεχών] πράξεις και παραλείψεις, έχει αποκοπεί από τον στρατηγικό στόχο του μεσαίου χώρου. Δώσαμε τον μεσαίο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με την μεσαία αστική τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.