Οι αγορές δεν πρέπει να συγχέουν τις δύο χώρες», Ελλάδα και Κύπρο, λέει, το «χαρισματικό» νεοταξικό «παιδί θαύμα» της Κύπρου

Ανησυχεί την Κύπρο η αστάθεια στην Ελλάδα.. γράφει σε άρθρο της η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
«Οι αγορές  δεν πρέπει να συγχέουν τις δύο χώρες», Ελλάδα και Κύπρο, λέει, το «χαρισματικό» νεοταξικό «παιδί θαύμα» της Κύπρου.   Ο εικονιζόμενος Χαρδούβελλης της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης.                             
Που επελέγη για να «σώσουν»
ξεπουλώντας την Κύπρο,  μαζί με την ανωτέρω εικονιζόμενη δεξιά,  ετέραν της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Χρυστάλλα μας.
Δίπλα στον συνομιλούντα με εκπρόσωπο των «αγορών»  νεοταξικό Πρόεδρο της Κύπρου Αναστασιάδη.
Σε πρώτη φάση ο ανωτέρω «αστήρ» και οι ανωτέρω, επείγονται να ξεπουλήσουν τις πρώτες κατοικίες των Ελλήνων της Κύπρου.  Και προφανώς δεν θα έχει αντίρρηση ο νεοταξικός, για να «σώσει» την Κύπρο,  να τις πάρουν οι τούρκοι του Ερτογάν. Που σίγουρα θα δώσουν καλύτερη τιμή.
Γιαβάς-γιαβάς,  ακόμα και το φυσικό αέριο της Κύπρου και όλη την Κύπρο.
Ο αστήρ  μέσα στην μεγάλη του εξυπνάδα θεώρησε ηλίθιες τις αγορές.  Είπε δηλαδή  ότι δεν ξέρουν με ποιους ξεπουλητές της πατρίδας τους έχουν να κάνουν.
Και ζήτησε «έξυπνα»  από τις αγορές να μην συγχέουν εκείνον με τον Χαρδούβελλη, τη Χρυστάλλα μας με τον Στουρνάρα,  τον Κασουλίδη με τον Βαγγέλη και τον Αναστασιάδη με τον Σαμαρά.  
 Και την Ελλάδα όπως την κατάντησε και την ξεπουλά ο Σαμαράς,  με την Κύπρο όπως την κατάντησε και την ξεπουλά ο Αναστασιάδης.
Και ένα τελευταίο για το έξυπνο παιδί θαύμα. Δεν φοβάται να τον μαλώσει η Μέρκελ γιατί παραμονές εκλογών υποβιβάζει και προσβάλλει τόσον τον συνεταίρο του Ανανστασιάδη, τον Σαμαρά;;
Επιπλέον δεν φοβάται καμιά ρηματική διακοίνωση του Βαγγέλη;;
Ευρής Μπίλλης

Σχόλια