ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ & ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ


Αποκάλυψη βόμβα Χαρδούβελη...τοκογλυφικά τα επιτόκια δανεισμού...
Γράφαμε στις 20 Σεπ. 2014 ΕΔΩ
Διαβάστε απόσπασμα χθεσινών δηλώσεων του ΥΠΟΙΚ Γκίκα Χαρδούβελη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ...

προσέξτε πέρα απ την υπεραπλουστευμένη προσέγγιση, του γιατί έχουν συμφέρον να μας βοηθήσουν οι δανειστές...τι αναφέρει για τα επιτόκια δανεισμού..
«Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε διότι..
το κίνητρο τους είναι να πάμε καλά για να πληρώσουμε και τα χρωστούμενα.
Οι διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται. Ο κόσμος θα τις υιοθετήσει επειδή θα δει και το εισόδημα του σιγά – σιγά να αυξάνεται. 
Νομίζω από εδώ και μπρος, μόνο θετικά θα βλέπουμε για την Ελληνική οικονομία. Ακόμη και οι οίκοι αξιολόγησης συνεχώς θα μας αναβαθμίζουν. Και φυσικά τα σπρεντ θα πέφτουν», υποστήριξε και η αλήθεια είναι ότι αν δεν μας βοηθήσουν οι εταίροι μας, κινδυνεύουν να χάσουν τα λεφτά που μας έδωσαν. Οπότε δεν τους συμφέρει ούτε η ενδεχόμενη χρεοκοπία, ούτε τίποτα… Τους ενδιαφέρει να πετύχει η Ελλάδα για να πάρουν με το… αζημίωτο βέβαια πίσω τα λεφτά τους, συν τους “παχυλούς” τόκους.

Υ.Γ
Εκτός από την πατάτα..την έκρηξη ειλικρίνειας του υπουργού που στην ουσία παραδέχτηκε τοκογλυφικά επιτόκια... 
Υπενθυμίζουμε...
Παχυλός = αυτός που είναι περισσότερος από το κανονικό, ο υπερβολικός.. "παχυλοί μισθοί"
Του διαφεύγει μάλλον του Χαρδούβελη ότι οι δανειστές δεν νοιάζονται να πάρουν τα λεφτά τους πίσω απλά..νοιάζονται να μας πάρουν κοψοχρονιάς την προίκα, τα ασημικά, τον πλούτο της ελλάδας..
Αυτή είναι η πάγια τακτική των τοκογλύφων...επιθυμούν και επιδιώκουν να μην μπορείς να τους ξεπληρώσεις, όταν έχεις περιουσία πολλαπλάσια του χρέους..
Έτσι απλά..

Σχόλια