Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

«Χρέος και επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας» οι στόχοι της νέας κυβέρνησης

Με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο συναντήθηκε στις 16:00 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ζήτησε την ευλογία του αρχιεπισκόπου «για την καινούργια αρχή» ενώ συζήτησαν
«θέματα που αφορούν την Εκκλησία και το έργο της στην πρόνοια» το οποίο χαρακτήρισε τεράστιο.
Επίσης, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Θα συνεργαστούμε με όλους για το καλό του ελληνικού λαού» ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις σημείωσε ότι προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης είναι το θέμα του χρέους και «η επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας».
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.