Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ψηφίστε τους...Κύρτσος: Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την Ευρώπη στο παραμύθι...

Για ακόμα μια φορά, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος πηγαίνει κόντρα στην κομματική γραμμή και με δηλώσεις-φωτιά αδειάζει ολοκληρωτικά την κυβέρνηση Σαμαρά με νέες σημερινές του δηλώσεις.
Παραθέτω μερικά από όσα είπε πρόσφατα στον Αθήνα 9,84:
Η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα.
Εμείς είμαστε πια η ευρωπαϊκή εξαίρεση, η φοβερή ελληνική ιδιαιτερότητα. 
Τους έχουμε τρελάνει στο παραμύθι, δεν έχουμε εφαρμόσει αυτά που έχουμε υπογράψει. 
Ας υπογράφαμε λιγότερα, αλλά αυτά που υπογράψαμε, πρέπει να τα εφαρμόζουμε. 
Έχουμε ανοδική πολιτική δύναμη, μια δύναμη -τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δηλαδή-, που λέει ότι δεν εφαρμόζει τίποτα».
-Αυτό “τους έχουμε τρελάνει στο παραμύθι”, αφορά και την τωρινή κυβέρνηση;
Προφανώς. Όταν έχουν υπογράψει να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις και τώρα προσπαθούν να το καθυστερήσουν, διότι υπάρχουν προεδρικές εκλογές και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ αρνούνται να πειθαρχήσουν, αν δεν προστατευθούν έναντι του καφενείου στο χωριό ή οτιδήποτε, νομίζετε ότι έτσι λειτουργούν οι Ευρωπαίοι; Δηλαδή να καταστραφούν όλοι, για να διευκολυνθούν οι δικοί μας; Πού τα βρήκαμε αυτά, δηλαδή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.