Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΝΤΟΥ..;;


·      Πριν λίγο καιρό ο υπουργός Δημόσια Τάξης κ. Κικίλιας δημιούργησε εκείνο το όλο αλαζονεία επεισόδιο στην Πάτρα γιατί δεν άφησαν τις δουλειές τους όλοι οι αστυνομικοί της Πάτρας για να παραβρεθούν στην «φιέστα» του.
·      Τώρα μαθαίνουμε ότι τον Χριστόδουλο Ξηρό...
τον παρακολουθούσαν εδώ και πολύ καιρό γνωρίζοντας πού διέμενε.
·      Πριν επίσης περίπου δύο εβδομάδες μας είπαν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός ετοίμαζε μεγάλο κτύπημα.
·      Και δεν τον συνελάμβαναν παρ όλο ότι γνώριζαν που μένει.
·      Και τώρα λίγες μέρες μετά την προκήρυξη εκλογών μας ανακοίνωσε ο κ. Κικίλιας ότι μας γλύτωσε από το μεγάλο κτύπημα που μας είχε προαναγγείλει ο κ, Κικίλιας ότι  ετοίμαζε ο υπό άμεση παρακολούθηση Χριστόδουλος Ξηρός.
·      Συλλαμβάνοντας κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου κτλ
·      Και όχι πριν.
Δεν έχουμε παρά να «συγχαρούμε» το αφέντη μας κ. Σαμαρά για την μεγάλη του «επιτυχία» και μάλιστα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.