Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Πες μας τι πίνεις...Βενιζέλος: "ο Θεός είναι σκανδαλωδώς Φιλέλλην...η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" (βίντεο)


Παρουσία της πολιτικής και διπλωματικής ηγεσίας, καθώς και στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε, νωρίτερα σήμερα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Εξωτερικών από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Οκ. Βενιζέλος μίλησε στο προσωπικό του υπουργείου .. κλείνοντας την ομιλία του είπε.. 
«Υπάρχουν δύο βασικά δόγματα επί τη βάση των οποίων πορεύεται η χώρα διαχρονικά. Το πρώτο δόγμα είναι ότι «ο Θεός είναι σκανδαλωδώς Φιλέλλην» και το δεύτερο δόγμα «η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.