Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Οι Έλληνες πεθαίνουν προσπαθώντας να ζεσταθούν – Πού είναι οι ανακοινώσεις σας ρε ξεφτίλες;;;

Πριν από λίγες μέρες από αυτό εδώ το μετερίζι μιλούσαμε για «ντεμέκ» εκβιασμούς περί καταθέσεων σε μια χώρα που ο κόσμος χάνει η ζωή του από μαγκάλια και από σόμπες.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την περιοδεία του Σαμαρά όπου ο παππούς στάθηκε μπροστά στον Σαμαρά και σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ψέλλισε την φράση
«Πρόεδρε θα μας πάρουν τις καταθέσεις μας» για να πάρει την απάντηση «χαίρομαι που το έχετε καταλάβει».
Λίγο μετά απ’ όλα αυτά σήμερα τέσσερις συμπολίτες μας, ηλικιωμένοι, που μια ζωή δούλευαν και πλήρωναν αυτό το κράτος  έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια να ζεσταθούν.
Δυο γυναίκες στη Μυτιλήνη, ένας άνδρας στην Κρήτη και μια γυναίκα στο Άργος έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.
Έχασαν τη ζωή τους γιατί μάλλον δεν είχαν καταθέσεις. Πιθανότατα δεν έχουν φαγητό, ρεύμα, νερό και θέρμανση.
Αυτοί είναι η Ελλάδα του Σαμαρά. Η Ελλάδα των… καταθέσεων. Η Ελλάδα της ανάπτυξης και της διαπραγμάτευσης με του τοκογλύφους.
Δείτε τι γράφαμε λίγες ώρες πριν:
«Στην Ελλάδα των μαγκαλιών κάποιοι μιλούν για καταθέσεις»
Που είναι οι ανακοινώσεις των κομμάτων για το δράμα των Ελλήνων;;;
Κανείς!
Η απόλυτη ξεφτίλα στην Ελλάδα του 2015!
Tony Montana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.