Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Ελλάς...Έλλας..Αντώνης Σαμαράς...

Οικτρή η χθεσινή παρουσία του  προδόσαντα τον Ελληνισμό και το κόμμα του Αντωνάκη Σαμαρά.
Αυτού που έφερε την Ελλάδα σε κατάσταση χειρότερη από αυτήν της Αμερικής του μεγάλου κραχ της δεκαετίας του 30.  Και που άθλια και βλακωδώς,  υπερηφανεύεται ο προδότης γι αυτό.


Χρησιμοποίησε χθες γελοίους κλακαδόρους του στο Ζάππειο (πού  είναι τα ψερυτο-Ζάππεια του προδότη), που ούρλιαζαν πραγματικά πένθιμα,   Ελλάς, Ελλάς,  Αντώνης Σαμαράς.  
Με εκείνον να καμαρώνει, μόνος, βλακωδώς,  και μάγκικα ως συνήθως, για την ήττα του,   το νούμερο ως έγινε των επιθεωρήσεων.
Η Ελλάδα είχε ανάγκη από μια δημοκρατική Ελληνική ΝΔ και όχι  τη φασιστική Γερμανική όπως την κατάντησε  ο «Ελλάς, Ελλάς Αντώνης Σαμαράς»
Μία δημοκρατική ΝΔ όπου θα υπήρχε σεβασμός της ιδεολογίας της και όπου θα λειτουργούσαν δημοκρατικά τα όργανα της.
Και όχι  μία φασιστική,  Νέα (Ελλάδο) Δημοκρατία,  του Σαμαρά, όπου λειτουργούσε  η Χρυσάνθεια νεοταξική  μαφία των ινστρουκτόρων  του φασιστικού «δημοκρατικού τόξου» της παρεούλας.
Και τι σχεδιάζει τώρα ο μάγκας  Αντωνάκης;;
Αντί άμεσης παραίτησης,  θα ζητήσει λέει ο άθλιος,  την επανεκλογή του με ανοικτή ψηφοφορία από τον λαό ως αυτή του 2010.  Όπου εξαπάτησε 700.000 Έλληνες που (κακιά ώρα)  τον ψήφισαν για πατριώτη, τον αποδειχθέντα προδότη  και πράκτορα της Νέας Τάξης καταστροφέα του Ελληνικού έθνους
Ίσως η ασθένεια του κόμματος της ΝΔ  είναι μη αναστρέψιμη και θα πρέπει να τον αφήσουν να «συμπληρώσει» την καταστροφή της, για το καλό του Ελληνισμού.
Σε σημερινή δήλωση του,  ο μόνος που έδειξε δημόσια να  αμφισβητεί τον Αντωνάκη,  είναι ο ακροδεξιός νεοταξικός κ. Βορίδης. Ίσως γιατί με τον αγαπητό Άδωνη ετοιμάζονται να αλώσουν πλήρως τη ΝΔ.
Όλοι οι άλλοι  φέρονται ως σεμναί παρθέναι,  φοβούμενοι ίσως τη διαγραφή τους ακόμα και τώρα από τον προδότη του  Ελληνικού Έθνους.
Πράγμα που δείχνει, αν δεν γίνει κάτι, ότι ΝΔ, τελείως τέλος.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.