Κόψτε επιτέλους αυτό το «Δανειστές»

Η αλητεία με τη λέξη «δανειστές» δεν έχει όριο; Πείτε τους αποικιστές ή γκάγκστερς ή συμμορίτες ή χαραμοφάηδες ή απατεώνες ή βδέλλες αλλά όχι και δανειστές τα αρχιλαμόγια της Ε.Ε. και ΗΠΑ. Αυτή είναι η «ευρωπαϊκή προοπτική» των σαμαροβενιζέλων, μπουμπουκοβορίδιδων, ΓΑΠοβούλτεψης, κλπ, αυτοί η «Ευρώπη τους». Άλλο Ε.Ε. και άλλο Ευρώπη και ευρωπαϊκή προοπτική.


Οι λέξεις «δανειστές» και «Αγορές» χρησιμοποιούνται ως παγίδες για άσκοπες «συζητήσεις» όπου καταναλώνεται ενέργεια, χρόνος και ελπίδα και παράγεται απογοήτευση και σύγχυση για να κρύβουν το φως προς την αλήθεια και τη λύση. Οι αντιμνημονιακοί υποψήφιοι και ηγεσίες κομμάτων θα σταματήσουν πια να χρησιμοποιούν τη λέξη «δανειστές»;

Δεν συναλλασσόμαστε ούτε διαπραγματευόμαστε με δανειστές αλλά με αποικιστές, με μαφιόζους αποικιστές εγκληματικών συμμοριών που έδωσαν χρήματα στους εαυτούς τους και στις συμμορίες τους μέσω των ελεγχόμενων οργανώσεών τους στην Ελλάδα, όπως Τράπεζες, κόμματα, συστημικά ΜΜΕ, επίορκες κυβερνήσεις στην Ελλάδα και Ε.Ε., κλπ. Και χρέωσαν εμάς για τα χρήματα που έδωσαν στους εαυτούς τους, από την μία τσέπη στην άλλη. Και έχουν την ομάδα οργανωμένου εγκλήματος που είναι γνωστή ως «Αγορές» με τα κεφάλαια αρπακτικών (hedge funds, κλπ) ως πραιτοριανούς να έχει παγιδεύσει πολλούς απλούς επενδυτές και να μας την παρουσιάζουν ότι εκεί θα δώσουμε εξετάσεις εμπιστοσύνης, σοβαρότητας κλπ.
Δεν ζούμε από τα λεφτά τους. Τα χρήματα που παράγει η Ελλάδα καλύπτουν (ή τουλάχιστον κάλυπταν) τις ανάγκες μας. Για χιλιάδες χρόνια τα κράτη (και φυσικά η Ελλάδα) έχουν κλασσικές μορφές χρηματοδότησης μέσω φορολογίας κλπ. Απλώς, τα επιπλέον κερατιάτικα που μας φόρτωσαν (και μεταξύ άλλων ο διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ είναι υπόδικος για αυτά) δεν μπορούν να καλυφθούν με αυτό που μένει. Και μας «δανείζουν» για να πληρώνουμε τα κερατιάτικα που ουσιαστικά δεν οφείλουμε.
Η τεχνητή ανάγκη που προβάλλεται από την πλευρά των επίορκων που κατέλυσαν το Σύνταγμα ότι πρέπει να έχουμε αξιοπιστία απέναντι στους «δανειστές» και ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση θα διαπραγματευθεί μαζί τους, είναι απολύτως παραπλανητική. Είναι κατάντια να δέχεσαι να δώσεις εξετάσεις στον ναζιστή μαφιόζο της περιοχής και στον αρχηγό της μαφιόζικης οικογένειας ή στον διοικητή των Ναζί για να έχεις «αξιοπιστία» ενώπιόν του και να περιμένεις ότι θα σε αντιμετωπίσει καλά σε διαπραγμάτευση. Ο Ναζί και ο μαφιόζος δεν διαπραγματεύονται, σου επιβάλλουν την ισχύ τους. Και εσύ δεν διαπραγματεύεσαι μαζί τους, είναι ανώφελο και καταστροφικό. Τους βγάζεις από τη μέση για να μην εκμεταλλεύονται και άλλους και για να απελευθερώσεις τον χώρο (κράτη κλπ) που έχουν υπό την εξουσία τους.
Η άλλη τεχνητή ανάγκη της «εθνικής ομοψυχίας» που σερβίρουν μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ, είναι χωρίς αντίκρισμα. Εθνική ομοψυχία κατά της τυραννίας της Τρόικας υπάρχει ήδη, αλλά οι ναζιστομαφιόζοι ζητούν αποδοχή των συμμοριών τους και μη αντίσταση εναντίον τους. Δηλαδή η κοινωνία να γίνει ένα με αυτούς. Αυτή είναι η «ενότητα», «ομοψυχία» κλπ που θέλει το οργανωμένο έγκλημα.
Σιγά μην τους τη δώσουμε.

Σχόλια