ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ.. "ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

Πρώτα ένα ερώτημα:
Υπάρχει έστω ένας λογικός Έλληνας νεοδημοκράτης, της ΝΔ όμως με ιδεολογία τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό και όχι της νυν υπόδουλης φασιστικής, που να μην αισθάνεται μέγιστη αισχύνη και εντροπή για την κατάντια της ΝΔ με τον μάγκα Σαμαρά του Παναθηναϊκάκια, και όλων των άλλων;;
Και τι δεν λέει η νεοταξική προπαγάνδα....
του «λέμε την αλήθεια !!!!!!!!!!!!!!». 
Για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Αυτοί που τον καταλήστευσαν και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν ως πειθήνιοι υπηρέτες και πράκτορες της Μέρκελ, του Ράιχενμπαχ, της τρόικας κτλ.
Αφού είδαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της δραχμής είναι δικός τους ( κάθε λογικός άνθρωπος λέει μακάρι να πηγαίναμε στη δραχμή συναινετικά αν ήταν δυνατόν συναινετικά για να μην διαλυθεί η ευρωζώνη) σκαρφίζονται διάφορα:
1. Αναμασούν τα ψεύδη εμετικού τρομοκρατικού δημοσιεύματος του Ελεύθερου Τύπου. Όπως τον κατάντησαν, τον Ελεύθερο Τύπο του Ιδρύματος Βουδούρη, που παλιά είχε επικεφαλής τον Έλληνα Μιλτιάδη Έβερτ)
2. Διαδίδουν ψεύδη για μισθοδοσίες αυτοί που καταλήστευσαν μισθούς και συντάξεις, αυτοί οι ανάλγητοι γενοκτόνοι που απέλυσαν και σκοπεύουν να απολύσουν δεκάδες ακόμα χιλιάδες από το δημόσιο.
3. Και πολλά άλλα. Μειώσεις, ότι και ψεύδη να λένε οι «λέμε την αλήθεια», μειώσεις μισθών και συντάξεων (το απεκάλυψε  ακόμα και ο δικός τους Κύρτσος) κτλ
Αποτελούν τις χειρότερες νεοταξικές σειρήνες στις οποίες ο Ελληνικός λαός πρέπει να βουλώσει τα αυτιά για να μην τις ακούει.
Εξ άλλου ό,τι και να πουν  αυτοί οι υπόδουλοι στους νεοναζί γερμανούς, δεν είναι δικό τους.
Και ούτε τους επιτρέπεται, στους  πράκτορες αυτούς υπηρέτες του νεοναζιστικού νεοταξικού φασισμού, του γνωστού email αποτελειώματος του Ελληνισμού, να πουν τίποτε δικό τους.  Ακόμα και ψεύδος.
Το ωραίο σήμερα ήταν ότι η γνωστή Μαντάμ Μισέλ, σε παρατήρηση του Τέρενς Κουίκ για τη δειλία του Σαμαρά να παραβρεθεί σε τηλεμαχία θεώρησε τον εαυτόν της κάτι σαν Πρωθυπουργό, λέγοντας στον Τέρενς Κουίκ να τα πει σε εκείνη.  
 Από καιρό η «μαντάμ», εκτός του ότι νομίζει ότι είναι επικοινωνιακά έξυπνη και οι Έλληνες κουτάβια,  το αποκρουστικό αυτό όν,  καβάλησε το καλάμι.  Αν και ακόμα και η Μισέλ, ίσως, όχι ίσως σίγουρα,  θα είχε μεγαλύτερη εθνική φιλοτιμία από τον υπόδουλο στην Μέρκελ,  μη πρωθυπουργό (ως υφιστάμενο της τρόικα κτλ)  Σαμαρά.
Ευτυχώς όμως και εξ αιτίας της Μισέλ μας,  θα καταποντιστεί περισσότερο, αυτή η  υπόδουλη εφιαλτική μη πρωθυπουργική («πρωθυπουργός» είναι ο ΗΓΕΜΩΝ Ράιχενμπαχ) ντροπή της Ελλάδας,  του «λέμε την (Γκαιμπελική μη) αλήθεια».
Ευριπίδης Μπίλλης


Σχόλια