Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Καμμένος δεν ειναι Βενιζέλος...

Κανένα παζάρι δεν έγινε και κανενα αλισβερίσι μεταξύ Τσιπρα – Καμμένου. Ουτε καν υπόγεια συνεννόηση. Οτι είπε ο Καμμενος προεκλογικά, ντόμπρα και σταράτα, αυτά ακριβως έγιναν.
Η συζήτηση περιστράφηκε στο πως... η εμπειρία του Πάνου Καμμένου θα μπορούσε να λειτουργήσει προσθετικά στην κυβερνηση Τσιπρα και πως θα τηρηθούν οι κόκκινες γραμμές. Υπήρξε περίπτωση που δεν εγινε αποδεκτό ουτε υπουργείο, παρα θέση υφυπουργού.
Ο Τσιπρας λοιπόν, προτίθεται να σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ οπως αυτες εκφράστηκαν αλλά και να χτυπήσει την διαπλοκή κατα μετωπο.
Ο Καμμενος δεν ειναι Βενιζελος για να παζαρεύει θεσούλες ανάλογα το ποσοστο. Αν ηταν έτσι, θα ηταν τωρα αντιπρόεδρος του Σαμαρά και στο ταμειο.
Σε λίγο περισσότερα για την επιχείρηση κάθαρση.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.