Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Το σενάριο της κυβερνητικής συνεργασίας ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες, που είχε προεξοφληθεί από την προεκλογική περίοδο, παίρνει «σάρκα και οστά». 
Τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος...
μετά τη συνάντηση του το πρωί της Δευτέρας με τον ομόλογο του στον ΣΥΡΙΖΑ και νέο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝΕΛ, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Τη σύνθεση της κυβέρνησης θα την ανακοινώσει ο πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά…
Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια για ορκωμοσία και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.