Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Νέος Επίτροπος της Ελλάδας ο Γιάννης Μηλιός… Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας αυτός που θα παραδώσει…


«Ο Γιάννης Μηλιός είναι ο επόμενος Επίτροπος της χώρας μας. Κρατήθηκε μακριά απ την εκλογική μάχη για να αναλάβει το αξίωμα κι ετσι να έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Επίτροπό του….»
τόνιζε στο Hellasforce καλά ενημερωμένη «πηγή» δίπλα στον Τσίπρα και με θέση στο κεντρικό επιτελείο των εξ απορρήτων του….
Καταλαβαίνετε ποιός θα είναι ο υποψήφιος Προεδρος Δημοκρατίας…..Αυτός που θα παραδώσει το θώκο του Επιτρόπου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.