Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το κόμμα του ΓΑΠ βολεύει το σύστημα για να μην βγει αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το κόμμα του ΓΑΠ βολεύει το σύστημα για να μην βγει αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
«Το κόμμα του ΓΑΠ βολεύει το σύστημα για να μην βγει αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ» επαναλάμβανε σήμερα το μεσημέρι έμπειρος κοινοβουλευτικός παράγοντας που έκανε ποδαρικό στη Βουλή , έχοντας και μια κρίσιμη πληροφορία: «Αν συνεργαστεί – που θα συνεργαστεί – ο ΓΑΠ με τον Τσίπρα , σε αυτή την περίπτωση δεν θα μετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα
ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου!!!» τόνισε με νόημα το πρώην ηγετικό στέλεχος της Βουλής που γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία στο υπό σύσταση κόμμα του πρώην Πρωθυπουργού.
Ο ίδιος τόνιζε πως το νεοαφανές κόμμα τη ζημιά θα την κάνει στο «Ποτάμι» αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς «αποκολλάται» ένα 15% ψηφοφόρων που είχαν βρει καταφύγιο πολιτικής στο κόμμα του κ. Τσίπρα αλλά τώρα επιστρέφουν στον Γιώργο».
Ο συνομιλητής μας επιμένει πως ο χώρος της διαλυμένης ΔΗΜΑΡ είναι πλέον ο πολιτικός χώρος που θα διεμβολίσει το κόμμα του ΓΑΠ ,αφού διαλύθηκε ο «αρραβώνας» της Αγ. Κωνσταντίνου με την Πλ. Κουμουνδούρου.

Ο συνομιλητής μας έγινε ακόμη πιο σαφής: «Ο Γ.Παπανδρέου έχει μια προσωπική βεντέτα με τον Ευ.Βενιζέλο. Με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσει να μετάσχει πρωταγωνιστικά στο πολιτικό παιχνίδι για να αποτινάξει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου απ το Κοινοβούλιο και να αποκαταστήσει το όνομα του εκμυστηρευόμενος πως το σύνθημά του μπορεί να είναι το ακόλουθο: «μπορεί να έφερα εγώ το μνημόνιο, εγώ όμως θα το γυρίσω πίσω…»!!….
Και η έξυπνη επιλογή θα είναι να μην μετέχει κανείς απ τους δικούς του βουλευτές στη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την οποία θα συνεργαστεί….
hellasforce.com

Σχόλια