Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Υποψηφιος της ΝΔ ταυτίζει τον Ξηρό με τους ΑΝΕΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικου λαού!

Για την κυβερνηση του που τον αμόλησε, δεν λέει κουβέντα!
Κώστας Παπαδόπουλος : ΞΗΡΟΣ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΑΝ.ΕΛ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ
’’Ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέσα στις λίγες γραμμές του τρομοκρατικού του μανιφέστου, κατάφερε να συμπυκνώσει όλο το πολιτικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ και της «δεξιάς» συνιστώσας του, των ΑΝΕΛ :

Την ξένη κατοχή της χώρας, την κυβέρνηση των δωσίλογων, τους νενέκους της Μέρκελ κλπ. Αυτή η ιδεολογική συνοδοιπορία με την τρομοκρατία προβληματίζει και απωθεί κάθε δημοκράτη πολίτη. Θερμά συγχαρητήρια στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την μεγάλη επιτυχία! ’’
Δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία Κώστας Παπαδόπουλος μετά την σύλληψη του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.