Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

« Κανένας δεν μπορεί να σε κατακτήσει, αν προηγουμένως δεν αποδεχθείς εσύ τη μοίρα του υποταγμένου». Ποιος τα λέει αυτά...Τράγκας. Και δείχνει το άρθρο του Σαμαρά !!!!!!!


Τινά περί «αξιόπιστου» Αντώνη «τους», Τράγκα το ανάγνωσμα....
Ακούστε τον. Τρομερός πριν 3 χρόνια ο Τράγκας!! Πριν μεταλλαχθεί μνημονιακά!!!!
TΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (Τραγκας)  7 Noε. 2011 

Λέει τότε ο Τράγκας στο βίντεο όταν ήταν αντιμνημονιακός, για ένα εξαιρετικό άρθρο που απηχεί την πραγματικότητα. Είναι άρθρο παρέμβαση λέει ο Τράγκας,   που αναφέρει το άρθρο αυτό στο τέλος:
«Κανένας λαός δεν χάνει την ελευθερία του αν δεν το θελήσει ο ίδιος. Αν δεν το υπογράψει. Κανένας λαός και κανένας δεν μπορεί να σε κατακτήσει, αν προηγουμένως δεν αποδεχθείς εσύ τη μοίρα του υποταγμένου»
Ποιος τα λέει αυτά, ερωτά ο Τράγκας. Και δείχνει το άρθρο:
Ακούστε όλο το καταπληκτικό βίντεο του Τράγκα πριν γίνει και αυτός μνημονιακός με κάποιο μαγικό ραβδάκι. 

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.