Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Άκης Τσοχατζόπουλος, "ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΕΙΝ" για το "Πασοκοσύστημα" = Φούμο και μαύρο στο ΠΑΣΟΚ !

[Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2007]
Παραγωγή: ΕΡΤ ΑΕ
Με τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΝΝΕΤΑΚΟ
Στο επεισόδιο της σειράς «ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΕΙΝ» ο Πολιτικός ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ αναφέρεται αναλυτικά στη γνωριμία του και τη στενότατη συνεργασία του στο ΠΑΚ με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ επί Δικτατορία και στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Επίσης μιλάει για τις εκλογές του 1974, του ’77 και του ’81 καθώς και για τα παρασκήνια του σχηματισμού της πρώτης Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης στην ΕΛΛΑΔΑ, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι τότε άπειροι υπουργοί και τις εσωτερικές διεργασίες κατά καιρούς στα εσωτερικά του Κινήματος. Αναφέρεται στο δεσμό του με τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και τον ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, όταν λειτουργούσε η περίφημη
Τρόικα, στις αναμετρήσεις στο ΠΑΣΟΚ, στην ασθένεια του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στην υπόθεση ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ και στη διπλή θητεία του ως Γραμματέας της Κ. Ε. του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, μιλάει για τη διεκδίκηση της Πρωθυπουργίας του Γενάρη του 1996 και την κυβερνητική θητεία του υπό τον ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ. Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ υπηρέτησε 10 Υπουργεία σε 23 χρόνια.
Γ.Δ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.