ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ


Αυγερινός Χατζηχρυσός
Υποψήφιος Β’Πειραια Ανεξάρτητοι Ελληνες
Η επιστροφή στην κανονικότητα που διαφημίζουν οι λακέδες του μνημονίου , υπουργοί και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , δεν αφορά τις τύχες του λαού , αλλά την επιβιώση του καρκινώματος της πουτάνας διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος.

Οπως γράφαμε στην προηγούμενη επιφυλλίδα, δεν φοβούνται την ήττα γιατί θα καταστραφεί η Ελλάδα, αλλά γιατί υπάρχει πιθανότητα να αντιστραφεί η κατοχή της χώρας.
Υπουργοί κάνουν εξυπηρετήσεις σε μεγάλους εργολάβους, χαρίζουν πρόστιμα στην εταιρεία με τις βαλίτσες , χάρισαν και αυτή την εβδομάδα 7εκ σε άλλη μια Πολυεθνική, πούλησαν ακίνητα του Δημοσίου «απόνα γρόσι» για να το νοικίαζουν μετά, για 20 χρόνια με τριπλάσιο μίσθωμα, φυσικά για να πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος στο λαμόγιο που είχε το καλύτερο «κονέ» κατά την έκφραση του συρμού.

Νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην χώρα μας ; Κάνετε λάθος, δεν είναι οικονομική κρίση, δεν υπάρχει καν κρίση γι αυτούς, είναι η ιδεολογική επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού.
Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στην Ελλάδα μεταξύ τις παρασιτικής πλουτοκρατίας και φτωχότερων τάξεων γίνεται νόμος, με την συμφωνία “Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων” (TTIP), κατά την οποία τα εταιρικά συμφέροντα θα υπερέχουν νόμιμα υπερ πάντων, ανθρώπων, λαών, περιβάλλοντος, υγείας, διατροφής.
Για παράδειγμα μια πολυεθνική που θα θέλει να εκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο θα μπορεί να απαιτήσει να παρακαμφθούν όλοι οι περιβαντολλογικοί περιορισμοί και τα εργατικά δικαιώματα του κράτους, αφού τώρα θα υπερτερούν τα νέα εξισωμένα ελάχιστα δεδομένα της συμφωνίας TTIP !
Οι εταιρίες μάλιστα, θα μπορούν να στρέφονται και δικαστικά κατά κράτους σε περίπτωση που πχ κάνει αύξηση βασικού μισθού για τα διαφυγόντα κέρδη τους !
Και φυσικά ΤΤΙΡ σημαίνει υποχρεωτικό άνοιγμα της αγοράς μεταλλαγμένων τροφίμων, των ιδιωτικών υδάτων, των ΕΟΖ και κατάργηση των εθνικών δικαστηρίων.
Ετσι την επόμενη φορά που ο Μπουμπούκος και ο υιος του Φασίστα αρχίσουν να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους στο άκουσα της Κατιούσα (υμνο του ΕΑΜ) στην παρέλαση , που προσβάλλει δήθεν «το Εθνος και την Πατρίδα» να τους θυμίσετε ποιοι είναι αυτοί που παρέδωσαν υπογράφοντας μνημόνια, «το Εθνος και την Πατρίδα» σε μια ντουζίνα Τραπεζίτες στις Βρυξέλλες.
«…Και καθόµουν εκεί. Κι όποτε απόσταινα, έκλαιγα, βλέποντας τα
µέρη εκείνα οπού πολεµούσαµεν µε τόση Τουρκιά και πληγωνόµαστε και
σκοτωνόµαστε- και σ’ αυτείνη την γης οπού ζυµώσαµεν µε το αίµα µας θέλουν να µας
θάψουν αδίκως και παράωρα, όσοι µας κάναν σίγρι από µακριά, όταν κιντυνεύαµεν.

Μας πήραν την µατοκυλισµένη µας γης, την αγόρασαν απόνα γρόσι το στρέµµα
και βάλαν εµάς µε τα’ αλέτρι και τραβούµεν το γενί και βγάνοµεν των
συγγενών µας τα κόκκαλα.

Και οι αφεντάδες µας περπατούνε µε τις καρότζες τους, και οι αγωνισταί δεν έχουν ούτε γουµάρι. Και ξυπόλητοι και γυµνοί, διακονεύουν εις τα σοκάκια…»
Αυτά περιγράφει ο Στρατηγός Μακρυγίαννης στα απομνημονεύματα του για την τύχη των Αγωνιστών και του λαού και την καταδυνάστευση από τους προύχοντες της εποχή.

Σχόλια

  1. Το ελληνικό δράμα οφείλεται, ως ένα σημείο, στην ασυναρτησία λόγω παραπληροφόρησης ή προπαγάνδας. Ο πλέον γνήσιος και πάγιος εκφραστής της ιδιοτέλειας στο 1821, ο αμετανόητος πρωταγωνιστής του εμφύλιου, αυτός που οφείλει τον τίτλο του (στρατηγός) σε ανταμοιβή λόγω εξωθεσμικής παροχής υπηρεσιών, ο Μακρυγιάννης, προτείνεται ως πρότυπο για την αδιάφθορη κοινωνία.

    Δεν φταίει φυσικά ο Χατζηχρυσός για την παραπληροφόρηση, θα δούμε όμως πώς θα μεταβάλει άποψη και λόγο, μετά την επιβεβαίωση όσων είπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.